BİRLİK İÇİNDE HİZMET YOLUNDA

BİRLİK İÇİNDE HİZMET YOLUNDA

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK kadroların birlik ve beraberlik içerisinde millete hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğini belirterek,"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karabıyık, “Tarafınıza iletilen eksik ve yanlış bilgiler doğrultusunda 'İftar tam bir fiyasko' başlıklı haberiniz üzerine kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olmaması için açıklama yapılması gerekmiştir” denildi. Ak Parti İl Başkanlığı’ndan gazetemize yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

SAKARYA GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE

“bilecikhaber.com.tr” haber sitesinin 14/05/2017 tarihli yayınında ve Sakarya Gazetesi’nin 15/06/2017 sayılı nüshasında “iftar tam bir fiyasko” başlıklı haber üzerine Ak Parti İl Başkanlığı olarak açıklama gereği duyulmuştur.

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından 13 Haziran 2017 tarihinde verilen iftar yemeği eski ve yeni il yönetim kurulu üyelerini kapsamaktadır.

Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız teşkilatımızın planlandığı farklı programlarda hemşehrilerimizle buluşmuşlardır. Davetimizle yapılan eski ve yeni il yönetimlerini buluşturan iftar programı tüm davetlilerin katılımı ile amacına ulaşmıştır. Önceki dönem görev alan ve mevcut dönemde görev alan Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız ve yönetimlerinin ve Belediye Başkanlarımızın desteğinden eminiz ve güvenle, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet yolunda Ak Parti kadroları olarak sonuna kadar Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 3684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum