ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

"BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR" TİCARET VE SANAYİ ODALARI ÖNCÜLÜK ETMELİ

"BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR" TİCARET VE SANAYİ ODALARI ÖNCÜLÜK ETMELİ

"Birlikten kuvvet doğar" Hepimiz inanıyoruz, ancak bu birlikteliği sağlıyor muyuz ? İlimizin yeni Valisi Sayın Tahir Büyükakın  partilerin il başkanlarını bir araya getirerek bu birliktelikten kuvvet oluşmasını sağlamayı düşündüğünü sanıyorum. Çalışmanın ilk meyvesini de Söğüt’te halkın Yörük Bayramı dediği kutlamalarda gördük. Son birkaç yıldır yaşanan nahoş olaylar yaşanmadı. İleriki yıllarda da olaysız, neşeli bir halde bayramlarımızı kutlamaya devam ederiz inşallah.

Birliktelik deyince aklıma gelen teklifi yapmak istiyorum. İlimiz devletten yeteri kadar yardımı ve yatırımları alamadığı kanaati kamuoyunda yaygın. Bilecik ve Bozüyük Ticaret odaları önderliğinde Sivil Toplum örgütleri toplanmalı, aralarında seçilecek heyet iki milletvekilimizi ziyaret etmeli. Onlarla beraber ilimizin eksikleri, yapılması gerekenleri ilgili bakanlıklara, Genel Müdürlüklere aktarmalı. Zaman zamanda bu yol takip edilmeli.

Bir Yenişehir yolunun ihalesi yapım aşamasında yavaş ilerlemesi, ilçeler arasındaki yolların hali; Bölge Müdürlüklerinin eksik çalışmalarını ve bunlar gibi nice sorunları dile getirmeli.

İşleri sadece Milletvekillerine yükleyerek çözüm bekleyeceğimize onlara güç vererek çare bulunmasına yardımcı olmalıyız. Ticaret ve Sanayi odaları başkanlarının bu teklifimi değerlendirir diye umuyorum.

Bu yazı toplam 1689 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR