Bozuk arazi yolları vatandaşı bezdirdi!

Bilecik’in tarım arazisi bakımından zengin bölgelerinden biri olan Selöz Köyü’ne bağlı kanal boyu olarak bilinen mevkiinin yolları vatandaşı bezdirdi.

Bilecik’in tarım arazisi bakımından zengin bölgelerinden biri olan Selöz Köyü’ne bağlı kanal boyu olarak bilinen mevkiinin yolları vatandaşı bezdirdi. Kanal boyu mevkiinde tarım arazisi bulunan vatandaşlar, yolların bozuk olmasından dolayı araçlarını bu bölgeye sokamadıklarını, dolayısıyla arazilerini değerlendiremediklerini dile getirdi.

bozuk-arazi1.jpg

Bahse konu bölgede evi bulunan Zafer Boraka, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, bozuk yollardan bezdiklerini ve yollarının iyileştirilmesini istedi. Traktörlerin dahi ilerlemekte zorlandıkları yolla ilgili yetkilileri seslerine kulak vermeye davet eden Boraka, şunları kaydetti:

bozuk-arazi2.jpg

“Yolumuzun halini görüyorsunuz. Bu yolumuz kanal boyu diye geçiyor. Burada kanalımız var, gölete giden suyu taşıyan kanal bu yolda. Aynı zamanda Selöz ile Çakırpınar yol çatağının birleştiği yoldur. Yaklaşık 3 kilometrelik bir yol ama gördüğünüz gibi çamur içinde. Vatandaşımız buraya gelip gitmekte zorluk çekiyor. Tam tarlaların ekilme ve sürülme zamanında, bu yoldan bir traktörün bile geçmesi zor oluyor. Bunun için valimize, belediye başkanımıza ve yetkili olan herkese sesleniyoruz.” diye konuştu.

bozuk-arazi3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum