BOZÜYÜK BELEDİYESİ YAŞLILARIN YANINDA

BOZÜYÜK BELEDİYESİ YAŞLILARIN YANINDA

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatı ile geçtiğimiz nisan ayında kurulan bir bakım ve temizlik ekibi tarafından başlatılan evde bakım hizmeti çalışmaları devam ediyor.

Yaşlı ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan ihtiyaçlarını karşılama ve ev temizliği gibi gereksinimlerini karşılamakta zorluk yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları ve yalnız olmadıklarını hissettirmek adına nisan ayından bugüne toplam 15 vatandaşıa evde bakım hizmeti verildiği öğrenildi. 

evdebakim2.jpg

Evde bakım hizmeti, temizliğin yanı sıra elektrik ve su tesisatlarının bakımını kapsarken, bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar 314 67 00 numaralı belediye telefon hattını veya AK Masa 153 numaralı ücretsiz telefon hattını arayarak görevlilere taleplerini bildirebilirler. 

Gelen talepler doğrultusunda ailelerin evlerinde yapılan tahkikatlarda,  kişilerin şartlara uygun olup olmadığı incelenerek uygunluğu tespit edilen aileler ‘Evde Bakım Hizmetinden yararlanacak ve talebin devam etmesi durumunda ekiplerimiz çalışmalarına belirli bir periyotta devam edecek.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.