BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN ERZİNCAN ÇIKARMASI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN ERZİNCAN ÇIKARMASI

Bozüyük Belediyesi tarafından 2017 yılı içerisinde başlanacak olan ve Bozüyük tarihinin en büyük hibe destekli yatırım projesi olan Avrupa Birliği Altyapı ve Kanalizasyon Entegre Su projesi kapsamında Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu Erzincan’da görüşmelerde bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile görüşen Başkan Yardımcıları önümüzdeki yıl içerisinde yapımına başlanacak olan proje ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Projenin yapımına başlayan ve %85’lik bölümünü tamamlayan Erzincan Belediyesi ile yapılan görüşmelerde izlenen yol, proje yapımı sürecinde karşılaşılan güçlükler ve projeye başlanmadan önce alınması gereken önlemler konuşuldu. Ziyaretin sonunda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkan Yardımcıları Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu’na üzerinde “Erzincan Belediyesi” yazısı bulunan hatıra tepsi hediye etti. Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir’de Başkan Başsoy’a ziyaretin anısına teşekkür plaketi takdim etti. 

Bozüyük tarihinin en büyük hibe destekli yatırım projesi olan, 113 Milyon lira maliyeti bulunan ve ilçenin tamamını kapsayacak projenin %90’ı Avrupa Birliği Hibe fonundan karşılanırken bu oranda bir maliyetin hibe olarak kazanılması ve Bozüyük’ün bu projenin uygulanacağı yerler arasındaki nadir ilçelerden biri olması önemli bir siyasi başarı olarak yorumlanıyor. Günlük ortalama 8 su ve kanalizasyon arızası ile karşılaşan Bozüyük Belediyesi bu proje ile önümüzde ki 40 yılın su ve kanalizasyon ihtiyacını karşılayarak tüm alt yapı sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacak.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.