'BOZÜYÜK CHP'YE HAK ETTİĞİ DERSİ VERECEK'

'BOZÜYÜK CHP'YE HAK ETTİĞİ DERSİ VERECEK'

 

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP eski Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet’in abisi Janrat Karaahmet’in sosyal medya üzerinden “HDP’ye oy ver demokrasiye sahip çık” şeklindeki paylaşımını eleştirerek: 'Yapmış oldukları bu paylaşımlar kendilerinin ne zihniyette olduğunun açık ve net bir göstergesidir.' dedi. 

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin ayrıca CHP'nin HDP ile gizli ittifakının açığa çıktığını belirterek: '24 Haziran da yapılacak seçimlerde oy kullanacak vatansever Bozüyük seçmeninin sandıkta CHP’ye hak ettiği dersi vereceğine inanıyoruz.' dedi.  

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin gazetemize gönderdiği yazılı açıklamada şunları ifade etti: 'Değerli hemşehrilerim CHP eski Bilecik İl Başkanı ve geçtiğimiz dönem ki milletvekili seçimlerinde CHP’den aday adayı olan Çağatay Karaahmet’in abisi Janrat Karaahmet’in sosyal medya üzerinden “HDP’ye oy ver demokrasiye sahip çık” şeklindeki paylaşımlarını bizlerin gördüğü gibi tüm Bozüyüklülerin de gördüğünü düşünüyorum.

Aslında yapmış oldukları bu paylaşımlar kendilerinin ne zihniyette olduğunun açık ve net bir göstergesidir. 

Kıymetli Bozüyüklüler; CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylığı açıklanır açıklanmaz HDP’nin cezaevindeki Cumhurbaşkanı adayını ziyarete gittiğini ve akabinde Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden çıkarılsın şeklindeki çağrılarını hatırlayalım. 

Yine Muharrem İnce’nin Diyarbakır mitinginde kendi partilisinden çok HDP’li ve PKK sempatizanlarının bulunduğu alanda HDP paçavralarının sallanmasına ve 'Seloya özgürlük' sloganları atılmasına göz yumduğunu hatırlayalım.

6-7 Ekim olaylarında 53 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle terör suçundan tutuklu olarak yargılanan HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını ısrarla nasıl istediklerini hatırlayalım. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin ikinci tura kalması halinde hapishanedeki HDP adayı Selahattin Demirtaş’a başkan yardımcılığı teklifi götürürüz diyen CHP’lileri hatırlayalım.

Milletten tepki alacaklarından korktukları için PKK’nın siyasi uzantısı konumunda adlandırılan HDP ile yapmış olduğu gizli ittifakın tüm bu söylem ve eylemlerle açığa çıktığını hatırlayalım. 

Bu da yetmezmiş gibi; Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Afrin operasyonunun kahramanı olan, PKK’lıların korkulu rüyası haline gelen 2. Ordu Komutanımız İsmail Metin Temel paşanın apoletlerini sökmekle tehdit edecek kadar küstahça açıklamalar yaptığını hatırlayalım. 

Şu unutulmasın ki; Bozüyük halkı kendisine hizmet etmek isteyen ile yapılan hizmetleri yıkmak isteyenleri ayırt edecek sağduyuya sahiptir.

Bizler bu olayların tamamının kamuoyu tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Bozüyüklü hemşehrilerimiz tarafından da dikkatle izlendiğini biliyor ve 24 Haziran da yapılacak seçimlerde oy kullanacak vatansever Bozüyük seçmeninin sandıkta CHP’ye hak ettiği dersi vereceğine inanıyoruz.' dedi.  

35698360_1823779867682746_6366122361468485632_n.jpg

Bu haber toplam 2201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum