BOZÜYÜK ÖZEL SINAV LİSESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

BOZÜYÜK ÖZEL SINAV LİSESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Bozüyük Özel Sınav Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde mezun ettiği ilk öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. 

Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni mezun olan 77 öğrenci, veliler ve Özel Sınav Lisesi ailesinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

1-091.jpg

Program mezun öğrencilerin sahnedeki yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti. Ardından Okul Müdürü Ömer Boğaz tarafından günün önemine binayen bir konuşma yapıldı. Ömer Boğaz konuşmasında “Bu bizim ilk mezuniyet törenimiz. İlkler her zaman çok heyecanlı ve çok güzeldir. Bugün gördük ki Sınav Lisemiz daha büyük salon ve sahalara sığacak büyüklükte, bu bağlamda hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben bugüne kadar çok mezuniyet töreni yaptım ama bugünkü kadar heyecanlanmadım, duygulanmadım. Ama bu yıl mezun ettiğimiz 77 gencimizi çok ama çok sevdim. Bugün bu öğrencilerimizden ayrılacak olmanın burukluğu yaşarken onları mezun ediyor olmanın da haklı sevincini yaşıyorum. Bu ailede yaşamayı düşündüğümüz ama yetiştiremediğimiz daha çok güzellikler vardı. Sevgili velilerim ve aileler burada karşınızda bir gurur abidesi oluştu. 8 aylık kısa geçmişte farklı yerlerden farklı okullardan farklılıkları ile gelen 77 gencimiz bir araya gelmeyi başardı. Bu 8 aylık kısa dönemde hepimiz tek yürek olduk. Onlarla gerçekten gurur duyuyoruz. Birlikte güzel anılar paylaştık, keşke bu gençlerimiz ile daha fazla birlikte olabilseydik. Ama her şeye rağmen umutluyum yaşanılanlar unutulmayacak ve güzel bir gelecek onları bekliyor olacak. Bizler hepimiz Bozüyük Sınav Lisesinin mensubuyuz. Bu ailenin oluşumuna katkı sağlayan öğrencilerime, değerli velilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

2-083.jpg

Veliler adına Ayşegül Hoşoğlu tarafından bir teşekkür konuşması yapıldı. Devamında mezun olan öğrenciler adına 12/A sınıfı öğrencisi Muzaffer Enes Tuğyan duygularını paylaşırken emeği geçen herkese teşekkür etti. Okulun müzik öğretmeni eşliğinde mezun olan öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser sahnelendi. Ardından 11’inci sınıf öğrencilerine bayrak flama teslimi gerçekleştirildi. Okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakması sonrasında ödül ve belgeleri verildi. Son olarak mezun olan 77 öğrenciye mezuniyet belgelerinin dağıtımı yapıldı. 12/A sınıfı öğrencilerinden Neslihan Dülger tarafından da bir konuşma yapıldı. Mezuniyet töreni kep atma seremonisiyle son buldu.

3-048.jpg

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, İl Genel Meclisi Üyeleri İ. Zeki Uyanık ve Ahmet Eren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, veliler ve Özel Sınav Lisesi ailesi katıldı

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 4223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.