BOZÜYÜK TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI AÇILDI

BOZÜYÜK TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI AÇILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak kayıtlara geçen Kapalı Pazar yerinin açılışı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. 

Yoğun katılımın olduğu ve il protokolünün tam kadro yer aldığı açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı. Açılışta, vatandaşlara sürpriz olarak 100 ton patates dağıtıldı. 

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BOZÜYÜK’E TAM DESTEK

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, uzun yıllardır Bozüyük ve çevresine gelip gittiğini ifade ederek, “Bozüyük değişti, gelişti. Bozüyük’e hizmet yağmaya devam edecek” dedi. 

İlçe Müftüsü Selami Bağcı’nın yaptırdığı duanın ardından kapalı pazar yerinin açılış kurdelası kesildi. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ve beraberindekiler kapalı pazar yerini gezerek, pazarcı esnafıyla sohbet etti. 

acilis.jpg

Bozüyük Belediyesi’nce düzenlenen görkemli açılış töreni, Kütahya Evliya Çelebi Mehter Takımı’nın konseri ile başladı. Ardından Bozüyük’te Efsane Muhtar olarak anılan Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz okuduğu şiirle davetlilerin beğenisini topladı. 

‘GÜÇLÜ GELECEK GÜÇLÜ BOZÜYÜK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük için hayal kurmaya ve hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaya devam ettiklerini söyledi. ‘Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerektiğini biliyoruz’ diyen Bakıcı, “Güçlü gelecek güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” dedi. 

Başkan Bakıcı, göreve geldiği günden itibaren ilçeye önemli bir gelişme ivmesi kazandırdıklarını kaydederek, ilçede gerçekleşen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Bakıcı, “Geçmişten gelen pek çok soruna el atarak pek çok ihtiyacı da yaptık. Güçlü gelecek güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

fatih-bakici-002.jpg

‘SINIF ATLIYORUZ’

Vali Tahir Büyükakın ise ülkemizde son 15 yıldır uygulanan politikalarla ekonomiden dış politikaya, spordan sağlığa pek çok alanda ciddi gelişmelerin kaydedildiğini ifade etti. Ülkemizin hızla büyüdüğünü ve sınıf atladığını belirten Vali Büykakın, “Bölgesel ve küresel ölçekte gelişmelere yön veren ülke olarak başdöndüren bir hızla ilerliyoruz. Bu gelişmelerden hem Bozüyük hem ilimiz payını almakta” şeklinde konuştu. 

tahir-buyukakin-001.jpg

‘BOZÜYÜK’E HZİMET YAĞACAK’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’da Bozüyük Belediyesi’ne ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Bozüyük Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan kapalı pazar yerinin büyük bir şehrin müstesna bir yerinde alışveriş merkezi edasında olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

“2014 yılı seçimlerinde bir noktaya işaret ettik. İkili olsun güçlü olsun dedik. Yani iktidarda yer alan siyasetçiler ile yereldeki belediye başkanların aynı partiden olmalarının her zaman hizmete dönüşeceğini anlattık. Bu durumun oluşturacağı sinerjinin önemli bir hizmete dönüşeceğini ifade ettik. Bozüyük’te bunu yerine getirdi ve gelinen süreçte oluşan sinerjinin hizmete dönüştüğünü görüyoruz. 

hakan-cavusoglu.jpg

Ben uzun yıllardır Bozüyük’ün çevresinden ve içinden geçen biriyim. Bozüyük, gelişti ve değişti. Bozüyük insan bize vermiş olduğu destekle daha fazlasına layık. Allah’ın izni ile bu hizmetler yağmaya devam edecek. Bizde bunun teminatı olarak karşınızdayız” diye konuştu. 

fatih-bakici-hediye-takdimi.jpg

Konuşmaların ardından Bozüyük Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Daha sonra İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından dua yaptırılarak açılış kurdelası kesildi. 

Başbakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler pazarcı esnafını gezerek sohbet etti. 

pazarci-esnafi-sohbet.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum