Bozüyük TSO iftarda buluştu

Bozüyük TSO iftarda buluştu

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar organizasyonu düzenlendi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar organizasyonu düzenlendi.

Eylül Delüx Düğün Salonunda gerçekleşen iftara, il protokolü başta olmak üzere Bozüyük TSO üyeleri, STK temsilcileri, iş insanları ile diğer davetliler katıldı.

bozuyuktso2-001.jpeg

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, burada yaptığı konuşmada, katılımcıları selamladı. Mehmet Doğan Tunç, "Odamızın kuruluşundan bu yana görev almış başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan, ebediyete intikal eden tüm oda camiamızın mensuplarını da rahmetle anıyorum.

Bu yemekler siz değerli üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz belki de en geniş katılımlı toplantılarımız oluyor.

Bu vesile ile bir araya geliyor karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor kısaca sorun ve önerilerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Yine aramıza yeni katılan üyelerimiz ile de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz.

bozuyuk-tso-001.jpeg

31 Mart yerel seçimlerin geride kaldığı ve yeniden seçilen Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyor ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bozüyük TSO Başkanı Veli Çelik ise yaptığı konuşmada, oda faaliyetleri, projeler ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler aktardı.

bozuyuk-tso-3-001.jpeg

bozuyuk-tso-4-001.jpeg

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.