BOZÜYÜK TSO’DAN GÖRKEMLİ İFTAR

BOZÜYÜK TSO’DAN GÖRKEMLİ İFTAR

Bozüyüklü sanayici ve işadamları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Eylül Deluxe düğün ve davet salonunda gerçekleştirilen görkemli iftar sofrasında buluştu. İş adamı Ayhan Ersoy tarafından Bozüyük’e kazandırılan ve şehre ayrı bir değer katacağı tahmin edilen Eylül Deluxe düğün ve davet salonu gösterişli ve ferah mekânıyla TSO üyelerinin yer aldığı iftar yemeğine ev sahipliği yaptı.

İftar programı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç yaptığı konuşma ile başladı. Doğan Tunç konuşmasında, “Ülkemiz maalesef zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah bu necip millet bu acı ve sıkıntıları da birlik ve beraberlik ruhundan hiç ödün vermeden en kısa zamanda atlatacaktır. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm şehitlerimize yine camiamızda aramızdan ayrılan tüm üyelerimize Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileklerimi iletmek isterim. Bu yemekler siz değerli üyelerimiz ile belki de en geniş katılımlı toplantılarımız oluyor. Bu vesile ile bir araya geliyor karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor kısaca sorun ve önerilerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Yine aramıza yeni katılan üyelerimiz ile de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz” dedi.

tso-iftar-(37).jpg

Ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından bir konuşma yapıldı. Levent konuşmasında, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçe ve bölge ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Buğra Levent, “Bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında üyelerimizin samimi katılımları ve geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor. Geçtiğimiz yıl iftar yemeğimizde oda hizmet binamızın yapım işi ihalesini verdiğimizi sizlere müjdelemiştik. Bu yemeğimizde ise oda hizmet binamızın hizmet vermeye hazır hale geldiği müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Sizlerin sahibi olduğunuz yeni binamızı da en kısa zamanda Bakanlarımız ve TOBB Başkanımızın katılımları ile yine böyle bir organizasyon ile açmayı planlıyoruz.

tso-iftar-(38).jpg

Kalitesini tescillemiş akredite bir oda olarak sizlere çok daha etkin ve farklı hizmetleri sunma fırsatı bulacağız. Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin büyümesi, aynı zamanda da sosyal yönden gelişimi adına da bazı ortak çalışma proje ve faaliyetlerin içinde yer alıyoruz. Bu çalışmalarımıza, aynı şevk ile önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Bölgemiz ve üyelerimizin sorun ve problemlerini çözüm önerileri ile birlikte her fırsatta ilgili bakanlık ve kuruluşlara iletiyoruz takipçisi oluyoruz. Oda üyelerimiz ile ulusal ve uluslararası fuar organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Üyelerimizin kendi meslek dalları ile ilgili konularda yeni deneyimler yaşamaları, yeni bilgi ve uygulamaları yerinde görmelerini sağlıyoruz.Yine üyelerimizin mesleki gelişmelerine ve sektörel ihtiyaçlarına uygun eğitim ve seminer programları düzenliyoruz. Sosyal sorumluk anlayışı içinde imkânlarımız ölçüsünde şehrimize değer katacak projeler içinde yer alıyoruz. İlçemize yeni yatırımların kazandırılması, bu anlamda bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde başta Lojistik Merkez ve Bozüyük organize sanayi bölgemiz olmak üzere çalışma ve faaliyetlerimizi aralıksız yürütüyoruz. Kadın ve Genç Girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken, yine bölgemizde yeni girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına girişimcilik eğitimleri organize ediyoruz.

tso-iftar-(58).jpg

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının yol haritası niteliğindeki 2016-2019 dönemi stratejik planımızı tamamlamış bulunuyoruz. Bu hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde en büyük ilerlemeyi yeni oda binamızın hizmete açılması ile çok daha pekiştirmiş olacağız. Kamu adına yürüttüğümüz hizmetlerin daha da genişletilmesini, odamızın üyeleri ile ilişkilerinin daha da geliştirilmesini, Meslek Komitelerimizin daha etkin ve verimli çalışmalarını hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında başta Yönetim Kurulum olmak üzere, Meclis Başkanım ve oda yöneticilerimize, tüm paydaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Son olarak şehrimize değer katacak bu yeni ve güzel mekanı bizlere kazandırdıkları için Meclis üyemiz Ayhan Ersoy’a teşekkür eder hayırlı olmasını dilerim. Bu duygu ve düşünceler ile ramazan ayınızı tebrik eder katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından ezanın okunması ile birlikte ney dinletisi ve semazen gösterisi eşliğinde oruçlar açılarak hep birlikte iftar yemeği yenildi.

İftar yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Genel Meclisi Üyeleri Nizamettin Çam, İsmail Zeki Uyanık, Ahmet Eren, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik Esnaf Odaları Birlik Başkanı Halit Gölcan, Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan, oda yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve davetliler katıldı.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 5024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.