Bozüyük Yine Kazandı!

Bozüyük Yine Kazandı!

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 6. haftasında Sakarya Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelerek maçı 3-2 kazanırken ES ES Bando Takımı maç süresince çaldıkları birbirinden...

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 6. haftasında Sakarya Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelerek maçı 3-2 kazanırken ES ES Bando Takımı maç süresince çaldıkları birbirinden güzel marşlarla tribünleri coşturdu.

bozuyuk-yine-kazandi.jpeg

Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, Es ES Bando Takımı, takıma sponsor olan fabrika yöneticileri, teknik ekipler, takım taraftarları ve voleybol sever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Maç öncesinden tribünlerdeki yerini alan ES ES Bando ekibi maça birbirinden güzel marşlarıyla eşlik ederek hem “Bizim Kızlar”a destek oldular hem de tribünleri coşturdular. Yoğun seyirci desteği ile oynanan heyecanlı maçta seyirci yerinde duramazken taraftar desteğini hiç eksiltmedi. İlk 2 seti (16-25) ve (22-25) kaybeden ‘Bizim Kızlar’ 3. Setten itibaren daha üstün bir oyun sergileyerek 3. Seti (25-19), 4. Seti (25-18) ve 5. Seti (15-11)’lik skorlarla alarak maçı 3-2 kazanmayı başardı. Ayrıca Bozüyük Belediyesi cimnastik branşı sporcuları maçın set aralarında sundukları cimnastik gösterileri ile voleybol takımına destek olurken minik cimnastikçiler ilgi ile izlendi.

bozuyuk-yine-kazandi-002.jpeg

Galibiyetle biten maçın sonunda Kaymakam Adem Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu sahaya inerek “Bizim Kızlar”ı ve teknik ekibi tebrik etti. Başkan Bakkalcıoğlu “Bizim Kızlar” ile birlikte tribünleri selamlayarak takımın ve taraftarın galibiyet sevincine ortak oldu.

bozuyuk-yine-kazandi-003.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.