BOZÜYÜK'E FAKÜLTE GELECEK Mİ?

BOZÜYÜK'E FAKÜLTE GELECEK Mİ?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'ni Bozüyük'e getirme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 

Bozüyük'ün en büyük isteklerinden biri olan ilçeye fakülte kazandırmak adına çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Vali Süleyman Elban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Milletvekili Halil Eldemir ve Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'ın bizzat içerisinde bulunduğu çalışma kapsamında Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin açılması planlanıyor. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise ilçedeki köklü bir sanayi kuruluşunun desteği ile önemli adımlar atıldığını ifade ederek,"Bozüyük’ün en büyük sanayicilerinden birisiyle görüşmeler yapıyoruz. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’ni tamamen Bozüyük’e getirmeyi planlıyoruz. Onların binayı yapma taahhütünü aldık. Sözleşmeyi tamamladığımız takdirde Bozüyük’e güzel bir Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu yıl içerisinde inşaatına başlamayı hedefliyoruz" dedi. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 6386 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum