Bozüyük'e Müjde!

Bozüyük'e Müjde!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bozüyük’e yapılacak olan gençlik merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Kasımpaşa spor kompleksi içinde yıkımı gerçekleştirilen sporcu eğitim merkezi binasının yerine yapılacak olan ve 2024 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanan gençlik merkezi hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yağcı, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimize yatırımları devam ediyor.” dedi.

bozuyuk-genclik-merkezi.jpeg

Milletvekili Yağcı, gençlik merkezi projesinin 22 Şubat tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ödeneği sağlanan Bozüyük Gençlik Merkezi ilçemize, ilimize hayırlı olsun. 2024 yılı Haziran ayında tamamlanarak hizmete açılacak olan Bozüyük Gençlik Merkezimizin ihalesi Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce 22 Şubat 2023 tarihinde yapılmıştır. Bozüyük ilçemizde Kasımpaşa Spor Kompleksi içinde yıkımı gerçekleştirilen Sporcu Eğitim Merkezi binasının yerine yapılacak olan gençlik merkezimizde spor salonu da mevcut olup ayrıca gençlerimizin serbest zamanlarını faydalı faaliyetler ile geçirebileceği sosyal ve kültürel birçok atölye ve eğitim salonları mevcuttur.

bozuyuk-genclik-merkezi-001.jpeg

Gençlik merkezimizin ilçemize kazandırılmasında başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

bozuyuk-genclik-merkezi-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 17376 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum