BOZÜYÜK'E ÖDÜL YAĞMURU

BOZÜYÜK'E ÖDÜL YAĞMURU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçmişle gelecek arasında köprü kuran ve insan hayatına dokunan 2 önemli proje ile daha ödüllendirildi. 2017 yılında 2 önemli ödüle layık görülen Başkan Bakıcı “Güçlü Gelecek Güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı görevde olduğu 5 yıl süresince ilçenin geleceğine hitap eden vizyon projeleri, kentin silüetini değiştiren yatırımları, sadece yer altı veya yer üstüne yaptığı yatırımlar ile değil sosyal hayata canlılık kazandıran kültürel etkinlikleri, insanlara ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile yaklaşımı ve sıra dışı çalışma azmi ile gündemden düşmezken aldığı 2 ödül ile Bozüyüklüleri bir kez daha gururlandırdı. 

Başkan Bakıcı “Klimalı Duraklar” projesi ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği '”Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor”, anketi kapsamında Kent İçi Ulaşım Kategorisinde “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne layık görüldü. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “Bozüyük halkına ait bu ödülü almak bizleri mutlu etti ve aynı zamanda onurlandırdı.  Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Her şey Bozüyük için” dedi. 

Başkan Bakıcı geçtiğimiz ay içerisinde de Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında Bozüyük Belediyesi’ne layık görülen “Uygulama Ödülü’nü almıştı.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum