BOZÜYÜKSPOR RESMEN KAPANDI

BOZÜYÜKSPOR RESMEN KAPANDI

Bilecik´in köklü kulüplerinden olan Bozüyükspor ve Pazaryeri Taç Spor´un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından tescil kodları silindi.

Bilecik'in köklü kulüplerinden olan Bozüyükspor ve Pazaryeri Taç Spor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından tescil kodları silindi.
Bilecik'in köklü kulüplerinden olan Bozüyükspor ve Pazaryeri Taç Spor, 3 yıl arka arkaya resmi müsabakalara çıkmaması sebebiyle TFF tarafından tescil kodları silindi. Bir daha Bozüyükspor ve Taç Spor adı altında bir kulüp kurulamayacağı anlatan Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, “Bozüyükspor ve Pazaryeri Taç Spor TFF tarafından tescil kodları silindi. Üç yıl arka arkaya resmi müsabakalara çıkmayan takımların federasyonumuz tarafında tescil kodları silinir ve bundan sonrada hiçbir şekilde o isim altında müsabakalara katılamaz. Sistem bunu kabul etmez o yüzden isim değişikliği mutlaka olmak zorundadır. Bozüyükspor Bilecik'i profesyonel liglerde temsil etmiştir. PTT 1. Lig'e çıkmayı Play-of maçlarında kaybetmiştir. Bilecik'te şuan mevcut olan profesyonel takım yok. Sadece BAL liginde İl Özel İdarespor var. Bilecik'e kesinlikle bir profesyonel takım lazım. Şuanda Bozüyükspor kayyuma gitti. Bildiğim kadarıyla anahtarlar ise Bozüyük Dernekler Şubelerine teslim etti. Büyük bir miktar borcu olduğundan alacaklar açık adres olmadığından Bozüyükspor için bizi arıyorlar. Biz de takımın kapandığını söyleyerek insanları yönlendiriyoruz. Gereken avukatlara gereken bilgileri biz veriyoruz” dedi.
Öte yandan Bozüyükspor 2011-2012 sezonunu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu 65 puanla 3'üncü sırada bitirerek, PTT 1. Lig Play-of maçlarında Fethiyespor ile 90 dakikayı 2-2 beraber penaltılardan elenmişti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.