BOZÜYÜK'TE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

BOZÜYÜK'TE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Bozüyük Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi ve İMKB Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından başlayan törende daha sonra Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Törende konuşan Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Kılıçer; “15 Temmuz’da Türk milletinin sergilediği müthiş demokrasi zaferi dünyaya örnek olmuş bir halk hareketidir. Milyonlar ülkesi için sokağa dökülmüş ve Fetö terör örgütünün hainlerine fırsat vermemiştir. Bizler o gün kahramanlık öyküsü yazmış şehitlerimizi unutma lüksüne sahip değiliz. Onlar her Türk vatandaşının kalbinde hak ettiği yerde olacaklardır” dedi. 

Daha sonra öğrenciler tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi konulu gösteri düzenlendi. Ömer Halisdemir ve komutanı arasında geçen konuşma ve Şehit Ömer Halisdemir’in gösterdiği kahramanlığı konu alan gösteri salonda bulunanları oldukça duygulandırdı. Gösterinin tamamlanmasının ardından protokol üyeleri 15 Temmuz konulu Bozüyük’teki demokrasi mitingleri ve Türkiye genelinde ki demokrasi mitinglerinden oluşan fotoğraf sergisini gezdiler. Program sonunda İlahiyatçı yazar Şaban Doğan “Cihad ve Terör” adlı kitabını imzalayarak programa katılanlara takdim etti.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.