BOZÜYÜK'TE AK KADINLAR KILIÇDAROĞLU'NU KINADI

BOZÜYÜK'TE AK KADINLAR KILIÇDAROĞLU'NU KINADI

Bozüyük AK Parti kadın kolları başkanı Gülcan Bayraktar, bir basın açıklaması yaparak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadı. Kadın kolları üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’de partisinin kadın kollarına destek verdi. Bayraktar, hiçbir insafa, edep ve seviye ölçülerine yakışmayacak sözlerinden ötürü Kılıçdaroğlu'nu ve bu terbiyesizliği alkışlayanları kınadıklarını söyledi.

Bayraktar yaptığı basın açıklamasında, “Değerli arkadaşlarım ve değerli basın bugün burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu Hanımefendiye yapmış olduğu edep dışı konuşmasını kınamak için toplanmış bulunmaktayız. Hiçbir insafa, edep ve seviye ölçülerine yakışmayacak sözlerinden ötürü Kılıçdaroğlu'nu ve bu terbiyesizliği alkışlayanları kınıyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulunmuştur. Bakanımızın kadın kimliği üzerinden iffetini hedef alan bu ifadelere maruz kalması asla kabul edilemez. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Bakanı ayrıca kadın ve anne olan bir hanımefendiye karşı böylesine seviyesiz bir sözü söylemiş olması hiçbir mazeretin arkasına sığınılarak savunulamaz. Kılıçdaroğlu'ndan beklentimiz, bu cinsiyetçi edepsiz sözlerinden ötürü Sayın Ramazanoğlu'ndan ve milletimizden özür dilemesidir. Beceriksizliğini örtemez olmanın çelişkisi ile her geçen gün daha da seviyesizleşen ve siyaseti de bu çirkinliğe alet eden Kılıçdaroğlu'na siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören kadınlar olarak diyoruz ki ;

''Gezdim Halep ile Şam’ı, Eyledim ilim talep, Meğer ilim hiçbir imiş illa edep, illa edep'' diyerek Yunus Emre'nin sözleriyle açıklamamızı burada sonlandırıyoruz. Hepinize katılımlarınızdan ve desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Bu haber toplam 2023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum