BOZÜYÜK'TE ASAYİŞ BERKEMAL!

BOZÜYÜK'TE ASAYİŞ BERKEMAL!

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ve Bozüyük Kaymakamlığın öncülüğünde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği asayiş çalışmalarının anlatıldığı bilgilendirme toplantılarının ilki Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

İlki düzenlenen bilgilendirme ve asayiş çalışmaları toplantısına Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman , Bozüyük Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük Belediye Başkanı Yardımcısı Nazmi Kuru, Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Kamu Daire Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

bozuyukte-asayis-berkemal2.jpg

Toplantıda konuşan Kaymakam Yaman,"Bu toplantılarda önemli olan sizlerin görüşleri ve düşüncelerinin bizlere aktarılmasıdır. Bu yüzden toplantının amacına ulaşılabilmesi için çekinmeden düşüncelerinizi, varsa verilerinizi, eleştiri ve tenkitlerinizi dinlemek üzere buradayız. Emniyet ve Jandarma yetkililerimiz ile birlikte diğer kurum müdürlülerimizde buradalar. Onların birimleriyle ilgili olarak da merak ettiğiniz soru ve sorunları aktarabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarımız çarşıda, pazarda, kendilerini ziyaret ettiklerimizde ve bu tür toplantılarda bizlere sıkıntıları söylemezlerse çalışanlar ve idareciler her şeyin yolunda olduğunu düşünebilir. Bizim kendimizi değerlendirmemiz ve geri besleme yapabilmemiz için sizin önerileriniz çok faydalı olacaktır” dedi.

Kaymakam Hasan Yaman’ın konuşmalarının ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmiş oldukları asayiş çalışmalarını hazırladıkları slayt eşliğinde salonda bulunan katılımcılara anlatarak çalışmalar ile ilgili bilgi verdiler. 

Toplantı; sunumların ve konuşmaların ardından salonda bulunanlar tarafından sorulan soruların cevaplanmasının ardından sona ererken, yapılan toplantının başlangıç niteliğinde olduğu ve diğer toplantılarda katılımcı kitlesinin arttırılacağı belirtildi. 

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.