BOZÜYÜK'TE BİR VİZYON PROJENİN DAHA YAPIMINA BAŞLANDI

BOZÜYÜK'TE BİR VİZYON PROJENİN DAHA YAPIMINA BAŞLANDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yapımına önem verdiği vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı. 

Yediler Mahallesi'nde, 3650 metrekarelik bir alan üzerine yapımına başlanan parkın alt yapı çalışmaları devam ederken, park alanının içerisinde sağlıklı yaşam alanı ile koşu parkuru, doğal gölet ve şelale, engelli engelsiz çocuk oyun grubu, dekoratif ahşap köprüler ve seyir terası, çocuk oyun havuzu ve oyun alanları yer alacak. 

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu yapımına arazi kot çalışmaları ile başlanan Yediler Parkı’na giderek incelemelerde bulundu. Yediler Mahalle Konağı’nın karşısına  yapılacak parkta devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu burada Mahalle Muhtarı Naci İnci ile de görüşerek mahallenin eksikleri konusunda bilgi aldı. Yediler Mahalle Konağı’nda hizmet veren Halk Eğitim Merkezi Kurs Odalarını da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu kurs yetkililerine bir eksiklerinin olup olmadığını sordu. Ayrıca mahalle genelinde devam eden kilit taşı çalışmalarını da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Avcıoğlu çalışan personele işlerinde kolaylıklar diledi. 

Bozüyük’ün gelişip güzelleşmesi için gece demeden gündüz demeden yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu “Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’nın önderliğinde yeni vizyon projelerimizi birer birer hayata geçirmeye başladık. Yediler Mahallemize, 3650 metrekarelik bir alan üzerine yapımına başladığımız parkımızın alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Bu park alanımızın içerisinde sağlıklı yaşam alanı ile koşu parkuru, doğal gölet ve şelale, engelli engelsiz çocuk oyun grubu, dekoratif ahşap köprüler ve seyir terası, çocuk oyun havuzu ve oyun alanları yer alacak. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.