BOZÜYÜK’TE ENGEL YOK

BOZÜYÜK’TE ENGEL YOK

Bozüyük Belediyesi tarafından görme engelli vatandaşların kent içerisinde yardım almadan tek başlarına ve güvenle hareket etmelerini sağlayacak hissedilebilir yüzey uygulamalı kaldırım yapım çalışmaları başlatıldı.

Yapılan ön hazırlıkların ardından başlatılan çalışmalar sonucunda ilk aşamada İsmet İnönü Caddesi üzerinde Bozüyük Belediyesi Hizmet Binası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında yer alan toplam 2600 metre kaldırımda uygulanacak olan hissedilebilir yüzeyli kaldırımlar görme engelli vatandaşlarımızın ulaşımını güvenle sağlarken engelleri Bozüyük’te yaşama engel olmayacak.

Daha sonra Belediye Hizmet Binası içerisinde ve hizmet birimlerinde de uygulanacak olan hissedilebilir yüzey çalışmaları çevredeki vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken, konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bozüyük için yapılması gereken her hizmeti ve çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Engelli vatandaşlarımız için yaptığımız çalışmalardan yalnızca biri olan hissedilebilir yüzeyli kaldırım çalışmamızda esas olan görme engelli vatandaşlarımızın güvenle ve rahatlıkla hareket etmelerini sağlamaktır, engelleri bir bir aşıyoruz” dedi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum