BOZÜYÜK'TE GENÇLER GÜVENDE

BOZÜYÜK'TE GENÇLER GÜVENDE

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul çevrelerinde ve gençlerin sıklıkla kullandıkları alanlarda kötü alışkanlık ve ortamlardan korunmalarına yönelik çalışmalar yapıldı. 

İlçede huzur ve güven ortamının sağlanması ve çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla emniyet ekipleri büyük bir titizlikle denetimlerini gerçekleştirdi. Bu kapsamda Bozüyük’te "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" adı altında okul çevrelerindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerde denetim uygulaması yapıldı. Bu uygulamaya 6 ekip, 22 personel personel katıldı.

Gerçekleştirilen uygulamada 10 okul çevresi, 4 internet salonu, 5 oyun salonu, 14 kahvehane, 2 iddia bayi, 2 büfe ve 23 okul servis aracı denetlenirken, 110 şahsın kimlik kontrolü yapıldı. Ayrıca eksiği görülen 2 okul servis aracına da 190 TL para cezası uygulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2489 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.