Bozüyük'te Kapalı Otopark Ücretleri Yeniden Belirlenecek

Bozüyük'te Kapalı Otopark Ücretleri Yeniden Belirlenecek

Bozüyük Belediye Meclisi mayıs ayı 1. Oturum Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kent Meydanı'nın altında bulunan kapalı otopark ücretlerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

Bozüyük Belediye Meclisi mayıs ayı 1. Oturum Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kent Meydanı'nın altında bulunan kapalı otopark ücretlerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

Bozüyük Belediye Meclisi mayıs ayı 1. oturum toplantısı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun başkanlığında Metristepe Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı, gündemin ilk sırasında yer alan “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin” 11. maddesi doğrultusunda belediyede görev yapan memurların derecelerinde değişiklik yapma konusunun görüşülmesi ile başladı ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Boş kadro unvan değişikliği yapılması konusu görüşüldü. Belediyede boş bulunan grafiker kadrosunun tekniker kadrosuna dönüştürülmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

dsc-0153.jpg

Toplantının 3. gündem maddesinde ise Başkan Bakkalcıoğlu'na Aksa Bilecik-Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'de %1.98 ortaklıkla ilgili her konuda belediyeyi temsilen imza yetkisinin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının açık bulunan 2024 yılı Mali Destek Programları ile 2024 yılı Teknik Destek Programları, 2024 Yılı Fizibilite Destek Programlarına AB Hibe Programlarına, yurt dışı ülkelerin hibe programları kapsamındaki hibe teklif çağrıları ile Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının teşvik kapsamındaki proje karşılığı hibe ve destek programlarına proje sunulmasına ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette kurum / kuruluşumuzu temsile ve talebe ilişkin belgeleri imzalama hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.Ardından toplantının 5. maddesinde Çarşı mahalle, Kiremitçiler Arkeolojik alanının plan notlarında değişiklik yapılması konusu imar komisyonuna sevk edildi. Belediyenin kesin hesabı ve taşınır mal kesin hesabının görüşülmesi ise plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Toplantının son gündeminde Çarşı ve Kent Meydanı altında yer alan kapalı otopark ücretlerinin yeniden belirlenmesi ve Hükümet ve İsmet İnönü caddelerinde esnaf ve iş yerlerinin revize edilmesi konusu oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

Toplantının ardından Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. oturum toplantısı 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek.

dsc-0151.jpg

Bu haber toplam 926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.