Bozüyük'te kapsamlı iftar

Bozüyük'te kapsamlı iftar

Bozüyük Belediyesi tarafından kapsamlı bir iftar programı düzenlendi.

4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde düzenlenen iftar yemeğine; Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun ev sahipliğinde, CHP Bilecik Milletvekili ve milletvekili Adayı Yaşar Tüzün ve milletvekili adayı Vedat Kazıcı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri, Millet İttifakı İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

bozuyukte-kapsamli-iftar.jpeg

M. Talat Bakkalcıoğlu'nun açılış konuşmasının ardından CHP 2'nci sıra milletvekili adayı Vedat Kazıcı katılımcılara seslendi. Daha sonra söz alan milletvekili ve 1'inci sıra milletvekili adayı Yaşar Tüzün önemli açıklamalarda bulundu.

bozuyukte-kapsamli-iftar-004.jpeg

Milletvekili Tüzün, burada yaptığı konuşmada, " Halil İbrahim sofrasını hiçbir zaman iftira sofrasına çevirmeyeceğiz. Bozüyükümüzü temsil eden tüm dostlarımız burada. Bu seçim ne Yaşar Tüzün’ün ne Vedat Kazıcının ne de Recep Tayyip erdoğanın seçimidir. Bu Türkiye’nin sistem değişikliği seçimidir.
Ortak aklı egemen kılınmasının ne kadar önemli olduğunu benim kadar siz de biliyorsunuz.

23 kişilik bir köyde bir kişiye teslim edilmiyorsa, Tüm Türkiye bir kişiye teslim edilmemelidir. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda, Bilecik’ten de bir CHP milletvekilinin olması Bozüyük için desteklerin daha fazla gelecektir.

Biz sorunları öğrenmek için değil sorunları çözmek için aday oldum. Bu kentin büyümesi ve gelişmesi için iktidar partisi milletvekili olduğumda demir yolunu yer altından geçirerek bu şehrin büyük sorununu çözeceğiz.

Bozüyükümüz bir sanayi kenti, aynı zamanda bir öğrenci kenti olmalı. 2 fakültenin Bozüyük’e gelmesi için Bozüyük’ümüze söz veriyoruz.

Bozüyük’ümüze fakülte izni verilmezken, farklı bir ilçemizde veterinerlik fakültesi izni verildi. Sorunları öğrenmeye değil sorunları çözmeye geleceğiz.

Metristepe bölgesini milli park ilan etmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

bozuyukte-kapsamli-iftar-001.jpeg

bozuyukte-kapsamli-iftar-002.jpeg

bozuyukte-kapsamli-iftar-003.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.