BOZÜYÜK'TE MAHALLE İFTARLARI SONA ERDİ

BOZÜYÜK'TE MAHALLE İFTARLARI SONA ERDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve yoğun katılımlarla  gerçekleştirilen mahalle iftarlarının sonuncusu Yeni Mahalle’de yaklaşık 3000 kişinin katılımı ile yapıldı.

Mahalle İftarları programı kapsamında daha önce ertelenen Yeni Mahalle İftar Programı Şeyh Şamil Parkı’nın yanında yapıldı. Yeni Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan iftar programına Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve  mahalle muhtarları katıldı. 

1-138.jpg

Programda ilk olarak Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden değerli ilahi ve kasideler seslendirildi. İftar alanına Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte gelen Başkan Fatih Bakıcı tüm masaları tek tek ziyaret ederek, İftar programına katılan vatandaşlar ile görüştü ve mahalle sakinlerinin Ramazanını kutladı. 

Milletvekili Eldemir, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler ezanın okunmasının ardından mahalle sakinleri ile birlikte oruçlarını açtı. 

İftarın ardından ilk olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Öncelikle evlerinde iftar yapmak yerine bizimle birlikte, bu güzel kalabalıkla, bu sofralarda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda benimde büyüdüğüm, oturduğum mahallem olan Yeni Mahalle’de, sizinle birlikte olmak benim için de ayrı bir mutluluk. Yeni Mahalle için Bozüyük Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar meydanda. Mahallemizde yeni bir park alanı çalışmamız daha olacak. Yaşam alanlarının bakımı ve sosyal alanlar oluşturma konusunda ki hassasiyetimizi zaten her ortamda belirtiyoruz” diyerek iftar programına katılan Milletvekili Halil Eldemir’e teşekkür etti.

2-130.jpg

Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir;  “Ramazan ayının yaygın bir harekete, berekete ve genel bir güzelleşmeye vesile olduğunu  Bozüyük İlçemizde Yeni Mahalleli hemşehrilerimiz ile hep birlikte idrak etmekten mutluluk duyuyorum. Topluca açılan oruçların vesilesi ile hemşehrilerimiz ile böylesi bir mutluluğu paylaşmamıza vesile olan Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi.

Konuşmaların ardından iftar alanında bulunan miniklere pamuk şeker dağıtımı yapıldı. B

aşkan Bakıcı burada bir süre mahalle sakinleri ile sohbet ettikten sonra program alanından ayrıldı. 

Yeni Mahalle iftarı ile tamamlanan mahalle iftarlarında buluşan Bozüyüklüler iftar programlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.