BOZÜYÜK'TE MEYDAN YİNE DOLDU TAŞTI

BOZÜYÜK'TE MEYDAN YİNE DOLDU TAŞTI

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı tutulmaya başlayan demokrasi nöbeti 26. gününde yine halkın yoğun ve coşkulu katılımıyla gerçekleştirilirken meydana birlik ve beraberlik hâkim oldu.

1-180.jpg

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbetinde Cumhuriyet Meydanı her akşam coşkulu kalabalıklara ev sahipliği yapıyor. Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için son akşam organize edilen programda Gurup Genç ile Emre Ermiş ve Aziz Engin sahne alarak sevilen eserlerini Bozüyük’lü demokrasi nöbetçileri için seslendirdi. 

Büyük bir coşkuyla şiirler okunarak marşlar hep bir ağızdan seslendirildi. Programa katılan sanatçılara verdikleri destek için teşekkür edilerek hediyeleri takdim edildi. Programda ayrıca geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından göreve gelen Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri sahneye gelerek vatandaşlara tanıtıldı. Burada Kent Konseyi hakkında bilgilendirme yapan Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetleyerek “Türkiye bu darbe girişimine karşı milletçe ayağa kalkmıştır. Bizler de kuruluştan kurtuluşun şehri Bozüyük olarak görüş ve düşünce ayrılıklarını bir kenara bırakıp tek yürek olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bütün yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de meydanları ve sokakları demokrasi nöbeti tutarak boş bırakmadık. Nöbetler bu akşam bitiyor diye bu meydanları ve vatanı hainlere bırakmayacağız. Bundan böyle tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için daha bir, daha diri, daha uyanık olacağız” dedi.  

2-169.jpg

Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da  Kent Konseyi yeni yönetimine ve başkanı Osman Tekeli’ye çalışmalarında kolaylıklar dileyerek “Hepimizin ortak amacı Bozüyük.  Burada 26 gündür aynı şekilde değerli sanatçılarımızın da söylediği gibi herhangi bir sağcısı solcusu görüşü ne olursa olsun burada bu meydanlarda tek bir olgu için buluştu. Bayrak denildiği zaman herkesin ortak kanısı budur, sahiplenilecekse sahiplenme günü bugündür, diyerek sizler ülkemizi, vatanımızı ve bayrağımızı sahiplendiniz. Allah nasip ederse de bu birlik beraberliği kent konseyimizin her çatısında yer alan değerli yöneticilerinin, muhtarlarının bu işi aynı süreçte devamını getireceğine inanarak bu üstlendikleri görevden sonra da inşallah bizlere destek olacaklarını  temenni ediyorum” dedi.

3-090.jpg

Programda zaman zaman Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak yayınlanana halka hitab konuşması dev ekrana aktarılarak meydanda bulunan vatandaşlarla birlikte izlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden nöbette demokrasi nöbetçilerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

nobet-haber-(2).jpg

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.