Bozüyük’te Play-Off Sevinci Yaşandı

Bozüyük’te Play-Off Sevinci Yaşandı

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 14. haftasında Tepebaşı Gençlik Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldiği maçı 3-0 kazandı.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 14. haftasında Tepebaşı Gençlik Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldiği maçı 3-0 kazandı.

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-1.jpeg

Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, takıma sponsor olan işletme yöneticileri, teknik ekipler, takım taraftarları ve voleybolsever Bozüyüklüler izledi.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü elde ettikleri bu galibiyetle 1.lige yükselme Play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-4.jpeg

Galibiyetle biten maçın sonunda Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu sahaya inerek “Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü”ı ve teknik ekibi tebrik etti.

Maç sonunda ayrıca Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu tarafından Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün 2023-2024 sezonunda Bilecik Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan; Midi Kız Voleybol Takımı, Küçük Kız Voleybol Takımı ve Yıldız Kız Voleybol Takımlarına kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-8.jpeg

Başkan Bakkalcıoğlu maçın ve kupa takdiminin ardından yaptığı konuşmada;

“Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. liginde ilçemizi başarıyla temsil eden "Bizim Kızlar" ligin son karşılaşmasında ağırladıkları Tepebaşı Gençlik Voleybol takımını 3-0 mağlup ederek 1.lige yükselme Play-off maçlarına katılmaya hak kazandı. Maçı galibiyetle tamamlayan ‘Bizim Kızlar’ımızı tebrik ediyor, kendilerine 1. lig yolunda başarılar diliyorum. Maç sonunda ayrıca Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün 2023-2024 sezonunda Bilecik Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan; Midi Kız Voleybol Takımı, Küçük Kız Voleybol Takımı ve Yıldız Kız Voleybol Takımlarına kupa ve madalyalarını takdim ettik. Kızlarımızı profesyonel liglerde de görmek umuduyla canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-7.jpeg

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-6.jpeg

bozuyukte-play-off-sevinci-yasandi-2.jpeg

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.