BOZÜYÜK’TE SRC EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

BOZÜYÜK’TE SRC EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Bozüyük’te hizmete giren SRC Eğitim Merkezinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve eski Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte ilçe protokolünün de katıldığı açılış dualar eşliğinde yoğun katılımla yapıldı.

src2.jpg

Açılış töreninde konuşan Milletvekili Halil Eldemir, ilçede uluslararası sürücü belgesi üzerine büyük bir eksikliğin giderildiğini belirterek eğitim merkezinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da Daha önce Bilecik, Bozüyük ve diğer ilçelerinde yaşayan vatandaşlar SRC belgesi alabilmek için çevre illerdeki SRC Eğitim Merkezlerine gitmek zorunda kaldıklarını belirterek hizmetin artık vatandaşın ayağına geldiğini söyledi. SRC Eğitim Merkezinin Bozüyük’te açılmasıyla vatandaşları çevre illere gitmekten kurtardığını kaydederek hayırlı olmasını diledi.

İşyeri kurucusu Erdinç Gesge tarafından da eğitim merkezinde yapılacak çalışmalarla ilgili tanıtıcı bilgi verildi. SRC Eğitim Merkezi 4 Eylül Mahallesi İsmet İnönü Caddesi No: 255/a’da sürücülere hizmet verecek. Bakanlık onaylı SRC Eğitim Merkezinde SRC belgeleri (SRC 1, SRC 2, SRC 3, SRC 4 ve ODY ÜDY belgeleri) veriliyor. Otobüs, kamyon, kamyonet ve benzeri araçların ruhsatlarında hususi, ticari yazılmasına bakılmaksızın hususi araçlarda ticari anlamda yolcu ve yük taşıdığı takdirde SRC belgesi alma zorunluluğu bulunduğu ve vatandaşların cezai yaptırımla karşı karşıya kalmamaları ve detaylı bilgi almak için SRC Eğitim Merkezine başvurabilecekleri belirtildi.

13.jpg

Açılışa AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, TSO Başkanı Buğra Levent, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 4299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum