Bozüyük’te yeni kütüphane için ilk kazma vuruldu

Bozüyük’te yeni kütüphane için ilk kazma vuruldu

Bozüyük’te İlçe Halk Kütüphanesi’nin yapımına başlandı. Yaklaşık 25 milyon TL’lik yeni kütüphane için ilk kazma vuruldu.

Bozüyük’te İlçe Halk Kütüphanesi’nin yapımına başlandı. Yaklaşık 25 milyon TL’lik yeni kütüphane için ilk kazma vuruldu. AK Parti Milletvekili Selim Yağcı da hayırlı olmasını dileyerek Türkiye Yüzyılına yakışır bir eserin Bozüyüklülerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Milletvekili Selim Yağcı, yapımına başlanan yeni kütüphaneyle ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kültür ve Turizm Bakanlığımız Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğümüzce Bozüyük ilçemizde hizmet etmek üzere beklenen Bozüyük İlçe Halk Kütüphanesi yaklaşık 25 milyon TL’lik bir yatırımla vücut buluyor. Türkiye Yüzyılına yakışır modern mimarisiyle; üç katlı ve yaklaşık 1500 m2 alan içerisinde birçok sosyal donatı alanları, çocuk, yetişkin, bebek kütüphanesi, konferans salonu, cep sineması, deneyap atölyesi, çalışma atölyeleri, bilgisayar odaları ve son teknolojik unsurları barındıran Bozüyük ilçemize yakışır yeni ilçe halk kütüphanesi hizmet binası inşaası başlamış olup 2024 yılı başında Bozüyüklü hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.

Bu güzel Kütüphaneyi ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

bozuyuke-yeni-kutuphane1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.