BOZÜYÜK'ÜN 'FATİH'İ OLDU!

BOZÜYÜK'ÜN 'FATİH'İ OLDU!

Bozüyük, Fatih Bakıcı'nın belediye başkanlığı döneminde şahlanışa geçti. Bozüyüklülerin gönlünü fethetmeyi başaran başarılı başkan, Bozüyük'ü her platformda yukarıya taşıdı. Bakıcı'nın istikrarlı çizgisi başta ilçe halkı olmak üzere sivil toplum örgütlerinin, bürokrasinin ve siyasetin takdirini topladı. 

BOZÜYÜK'Ü ADETA FETHETTİ

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, toplumun her kesimine açık tuttuğu dialog kanalları, samimi ve mütevazi yapısıyla Bozüyük'ün 'Fatih'i olmayı başardı. Halk ise Bakıcı'dan duyduğu memnuniyeti dile getirmekten geri durmadı. 

Bozüyük halkının ve ilçedeki birçok STK'nın Fatih Bakıcı'ya ilişkin görüş ve düşüncelerini şu şekilde özetledik:

HİZMET KALİTESİ YÜKSELDİ

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilk olarak belediye hizmetlerinin kalitesini yükselterek işe başladı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışını çalışmaların odağına yerleştirdi. Bozüyüklülerin alışık olmadığı şeffaf belediyecilik ile halka hesap vermekten kaçınmadı. 

BOZÜYÜK'ÜN PARKLARI BÖLGEDE ÖRNEK OLDU 

Son dönemlerde birbiri ardına yapılan muhteşem park ve mesire alanları Bozüyük'ü bölgede adından söz ettirir hale getirdi. Eskiden ilçede zaman geçirecek regreasyon alanı bulmakta zorlanan ilçe halkı şimdilerde nereye gideceğine karar vermekte zorlanır duruma geldi. 

KOŞUL YOK RANDEVU YOK

Fatih Bakıcı, hayata geçirdiği halk günleri ile de belediyenin kapılarını ardına kadar vatandaşa açtı. Koşulsuz şartsız, randevu almaksızın belediye başkanı ile görüşebilen vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini birinci elden iletme imkanı buldu. 

SOSYO-KÜLTÜREL FAALİYETLER ARTTI

Her geçen gün gelişen ve değişen Bozüyük, günden güne artan sosyo-kültürel faaliyetlerlede cazibe merkezi oldu. Bozüyüklüler, yıl boyunca faydalanabilecekleri etkinlik, festival, konser ve söyleşilerle buluştu. 

ATA SPORU YENİDEN HAYAT BULDU

Bu çalışmalar kapsamında bir ilke imza atan Bozüyük Belediyesi ata sporumuz güreşi yeniden canlandırarak '1. Karakuacak Güreş Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Tiyatro festivalleri ile sanata olan ilginin arttığı ilçede ilk kez düzenlenen 'Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali' Bozüyüklülerin dışında civar ilçe ve beldelerden gelen davetlilere de ev sahipliği yapıyor. 

ANKARA'DA VE BÜROKRASİDE DE GÜÇLÜ

Kusursuz bir belediye başkanlığı profili çizen Fatih Bakıcı, gerek bürokrasi kanadında gerekse Ankara kulislerinde sergilediği performansla da dikkat çekiyor. Bakıcı'nın hükümet yatırımlarının ilçeye kazandırılmasında etkin rol oynadığı biliniyor. İkinci etap TOKİ'nin Bozüyük ilçesine yapılması, hemzemin geçitlerin kaldırılarak üst geçitlere dönüştürülmesi ilçenin önemli kazanımlarından bazıları. 

DAHASI VAR...

Ülke ekonomisine doğrudan etki sağlayacak olan ve Bozüyük'te yapımına devam edilen 'Lojistik Köy' projesinde bir dönem yaşanan tıkanıkların giderilmesinde etkili olduğu bilien Fatih Bakıcı'nın, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin müjdesini verdiği Gümrük Müdürlüğü'nün de Bozüyük'e kurulacak olmasında etkili olduğu belirtiliyor. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum