BTÜ’de “Tercih Günleri” başladı

BTÜ’de “Tercih Günleri” başladı

Bursa Teknik Üniversitesi'nin (BTÜ) düzenlediği, "BTÜ Tercih Günleri" aday öğrencileri akademisyenlerle buluşturuyor.

Bursa Teknik Üniversitesi'nin (BTÜ) düzenlediği, "BTÜ Tercih Günleri" aday öğrencileri akademisyenlerle buluşturuyor. Tüm bölümlerden 100'ün üzerinde akademisyenin görev aldığı "BTÜ Tercih Günleri" Mimar Sinan Yerleşkesi'nde, 25-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından aday öğrenci ve veliler için heyecan verici tercih süreci başladı. Üniversite adaylarının bu süreçte doğru bilgilendirilmeleri ve yönlendirilmeleri son derece önemli. Gençlerin geleceklerini şekillendirecek olan üniversite tercihlerinde, en doğru kararı verebilmelerine BTÜ akademisyenleri katkı vermeye devam ediyor.

Adayların tercihlerini doğru bilgi ile yapabilmeleri ve karar aşamalarını kolaylaştırabilmek adına BTÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da BTÜ Tercih Günlerini organize etti. BTÜ'nün tüm bölümlerinden 100'ün üzerinde akademisyenin bölümler ve meslekler hakkında adaylara bilgilendirmede bulunacakları etkinliğin yeri, Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon olacak.

Bursa ve diğer illerden tüm adayların davetli oldukları "BTÜ Tercih Günleri" 25-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Etkinlikte aday öğrenciler, tüm bölümlerin için hazırlanan stantlarda bölüm akademisyenleri ile birebir görüşerek, tercih edecekleri alanlar, eğitim sistemi, yerleşkeler, beslenme, kültür-sanat, spor, kütüphane, laboratuvarlar, İşletmede Mesleki Eğitim Programı ve yurt içi - yurt dışı öğrenci değişim programları gibi konularda detaylı bilgi edinebilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.