Bu aracın görevi merak konusu oldu

Bu aracın görevi merak konusu oldu

Bilecik’te, Tevfikbey Caddesi üzerinde belirli zamanlarda park halinde görülen trafik polisi aracının görevi merak konusu oldu.

Bilecik’te, Tevfikbey Caddesi üzerinde belirli zamanlarda park halinde görülen trafik polisi aracının görevi merak konusu oldu. Atatürk Parkı karşısında eski Halk Bankası önünde bekleyen aracın durduğu yer ise park etmenin yasak olduğu yerlerden biliniyor.

bu-aracin-gorevi-merak-konusu-oldu1.jpg

Aracın park ettiği yerin yanında dolmuş durağının bulunması dolmuşlara zorluk yaşattığı gibi cadde üzerindeki trafik akışının ise yavaşlamasına sebebiyet veriyor. Aracın içerisinde zaman zaman polis memurları görülürken bazı zamanlar ise araçta kimse olmuyor.

bu-aracin-gorevi-merak-konusu-oldu2.jpg

Trafiğin sağlıklı şekilde ilerlemesini sağlamak için görev aldığı düşünülen aracın içerisinde kimsenin olmaması ve polis memurlarının çoğu zaman araç içerisinde oturuyor olması bahse konu aracın hangi görevi icra ettiğini tartışmaya açıyor.

bu-aracin-gorevi-merak-konusu-oldu3.jpg

Vatandaşlar emniyet ekiplerinin kendilerine yardımcı olmak adına gerçekleştirdikleri bu uygulamanın trafiği rahatlatmak yerine daha da zorlaştırdığını belirtiyor. Cadde üzerinde çift sıra parklara müdahale edilmesi gerekirken trafik polisi aracının kendisinin ikinci sıraya park yapmasının doğru olmadığını ifade ediyor.

bu-aracin-gorevi-merak-konusu-oldu4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum