'BU ÇOCUKLARI BİRİLERİ UYARSIN!'

'BU ÇOCUKLARI BİRİLERİ UYARSIN!'

Gençlerin büyük ilgisini çeken  paten tutkusu gün geçtikçe artıyor. Artan bu tutku ise zaman zaman tehlikeli boyutlara varıyor. Eskişehir-İstanbul asfaltı üzerinde bir grup gencin patenlerle ilerleyişini videoya çeken okurumuz: 'Bu çocukları birileri uyarsın' dedi. 

Son günlerde gençlerin büyük ilgisini çeken paten tutkusu gün geçtikçe artıyor. Artan bu ilgi zaman zaman tehlikeli boyutlara varıyor. 

İlimizin en işlek caddeleri üzerinde trafikte dolaşan genç patenciler araç sürücülerinin tepkisini çekiyor. Yaşları 10-15 arasında olan bir grup çocuğun Eskişehir-İstanbul asfaltı üzerindeki ilerleyişlerini video çekerek gazetemize ulaştıran bir okurumuz: "Yaşları 10-15 arasında değişen bu çocukların ana asfalt üzerindeki bu hareketleri çok tehlikeli. Kendileri belki yaptıkları hatanın farkında değiller ama Allah korusun bir gün istenmeyen sonuçlar doğabilir. Bu yüzden bu çocukları birilerinin uyarması lazım. Lütfen daha duyarlı olalım. Bu çocuklar paten kullansınlar çocukluklarını, gençliklerini yaşasınlar bir şey dediğim yok ama lütfen asfalt üzerinde bunları kullanmasınlar. Başlarına bir iş gelmeden ben uyarmak istedim" dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3574 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum