BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK SORUNU İHANET

BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK SORUNU İHANET

Üç kuruş şahsi menfaati ve makam hırsı için partisine ihanet edip, CHP ve MHP ile iş tutan Oğuz Sertler, kendisine çanak tutan Yarın Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, 20 gün sonra tekrar Ak Partili İl Genel Meclis Başkanıyım diyor. Ak Parti’nin kovduğu, İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın ve Milletvekili Halil Eldemir’in gazetemize yaptığı açıklamada partilerine kesinlikle dönemeyeceğini söylemelerine rağmen dönerse bu Sakarya Gazetesi için sadece haber olur, AK Parti'nin ise ihanet kurşunu olur.

Menfaati için Partisini satan Oğuz Sertler’in Yarin Gazetesi – Cafer Elmas’a yaptığı açıklamada Bilecik İl Özel İdaresi’nin 2013-14-15 yıllarında faaliyet belgelerinin Sakarya Gazetesi tarafından basıldığını söyleyip “Sakarya Gazetesi’ne iş bastırmadığımız için bana saldırıyorlar” ifadeleri yer almakta. Bilecik İl Özel İdaresi’nin ihaleye çıktığı, faaliyet belgeleri için Sakarya Gazetesi’nden Değişim Gazetesi’nden ve haberi yapan Yarın Gazetesi’nden teklif alındı.

Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi’nden ve haberi yapan Yarın Gazetesi’nden daha düşük fiyat teklifi verdi.

Faaliyet Belgelerinin basılmasına Sakarya Gazetesi karar vermiyor. Bilecik İl Özel İdaresi tarafından teknik şartnamesi hazırlanan ve Bilecik İl Özel İdaresi tarafından istenen teklif mektupları hazırlanarak ilgili makama gönderiliyor. Teklif mektupları teklifi veren firmaların huzurunda açıldı. “Sakarya Gazetesi’ne iş bastırılmadığı için bana saldırıyorlar” haberini yazan Yarın Gazetesi yüksek fiyat verdiği için, Sakarya Gazetesi’nden daha düşük fiyat teklifi veremediği için Sakarya Gazetesi bahse konu işleri yaptı.

Yarın Gazetesi Sahibi Mehmet Özgür’ün bu durumu bildiği, damadı Cafer Elmas’ın Sakarya Gazetesi’nden daha düşük fiyat teklifini veremediklerini bilmesine rağmen gazetelerinde gerçeği yansıtmayan maksatlı ve kamuoyunu yanıltıcı haber yapması, aynı zamanda Ak Parti’ye menfaati için ihanet edip, CHP ve MHP ile iş tutan birisinin ağzına bakarak yayın yapması manidardır.

Bilecik İl Özel İdaresi’nin; partisine ihanet eden Oğuz Sertler’in ve ihalede Sakarya Gazetesi’nden daha düşük fiyat veremeyen ve hazımsızlık yaşayan, Yarın Gazetesi’nin iddialarına bahse konu tarihlerde mal alımına ilişkin fiyat tekliflerinin tüm basına açıklanmasını istiyoruz.

Yarın Gazetesi’nin de yüreği varsa fiyat tekliflerinin aynı şekilde Bilecik İl Özel İdaresi’nden açıklamasını istemesi, açıklanan fiyat tekliflerinin yayınlanması kimin ne mal olduğunu gösterecektir.

Partisine ihanet eden Oğuz Sertler 'Sakarya Gazetesi'ne iş bastırmadığımız için bana saldırıyorlar' diyor. Sen partine ihanet edip muhalefet ile beraber hareket ederek hırsına kapıldığın il genel meclisi makamına 4 Nisan 2016 tarihinde seçildin. Sakarya Gazetesi bu ihanetin haberlerini 5 Nisan tarihinde 'Baştan Sona Entrika', 'AK Parti'den Kendi Kalesine Gol', 6 Nisan tarihinde 'İl Başkanı Sertler'i Yalanladı', 8 Nisan'da 'Muhalefet Destekli Başkan Ekibiyle', 9 Nisan'da ' Genel Kanaat İhraç', gibi haberlerle tepkisini ortaya koydu. 

Daha sonra 7 Nisan tarihinde köşesinde konuyu değerlendiren Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal 'İl Genel Meclis Başkanlığı Gasp Edildi' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Tarihler 23 Nisan'ı gösterdiğindeyse Bam Teli programında konuşan Şadi Erdal, Sertler'in yaptığının yanlış olduğunu bir kez daha dile getirerek Sertler'i istifaya davet etti. 

Yani görüldüğü gibi Sakarya Gazetesi anında tepkisini verdi. Senin 'Sakarya Gazetesi'ne iş bastırmadığımız için bana saldırıyorlar' sözlerin iftiralarının belgesidir. Yani seçildiğin gün hemen senden iş mi istedik? Bu kadar karalamaya, iftiraya ve sana çanak tutanlara yazıklar olsun. 

Oturduğun makam belge bastırmaya yetkili de değil. O işleri ilgili bürokratlar yapar. Oysa şu anda Sakarya Gazetesi'ne diş bileyen İl Özel İdare Genel Sekreteri gerçekleri çok iyi biliyor. Sakarya Gazetesi menfaati için kimseyi tehdit ederek para almaz, reklam toplamaz. Hele ciğeri on para etmezlerden iş talep etmez. O tipleri deşifre eder.  

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 6345 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum