BU MİTİNG BİLECİK'E YAKIŞMADI

BU MİTİNG BİLECİK'E YAKIŞMADI

Bilecikspor önderliğinde düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşü maalesef Bilecik'e yakışmadı. Mitinge katılımın az olması ve yürüyüş sonrası yapılan basın açıklaması Bileciklileri derinden üzdü.

Bilecikspor önderliğinde düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşü maalesef Bilecik'e yakışmadı. Mitinge katılımın az olması ve yürüyüş sonrası yapılan basın açıklaması Bileciklileri derinden üzdü. Kuruluşa ve kurtuluşa beşiklik eden ilimizin ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde üzerine düşeni yerine getirememesi yüreklerde yara açtı.

Miting, akşam saat 18.00 sularında Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Meydan etrafında geniş güvenlik önlemleri alınarak alana giren vatandaşlar güvenlik taramasından geçirildi. 

Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüş Alirıza Özkay Caddesi ve sonrasnda Tevfikbey caddesi üzerinden devam etti. Ziraat Bankası önünde İstiklal Marşı okunmasının ardından Şehitler Parkı'na gelindi. Burada da şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. 

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu'nun teşekkür konuşmasının ardından basın açıklaması okundu. UNİ11 Taraftar Grubu Kadın Kolları Başkanı Ebru Delibaş tarafından okunan açıklamada hükümete ağır eleştiriler getirildi. Terörü ve işbrilikçilerini lanetlemek yerine hükümetin suçlandığı açıklamada,"7 Haziran seçimlerinden önce şuanki hükümet analar ağlamayacak demişlerdir. Bu hükümet şimdi nerededir? İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı ve Başbakan nerededir? Bu fani dünyada kurtulabilirler fakat mahşerde biliriz ki şehidimizin elleri boğazlarında olacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Okunan basın açıklaması mitinge katılan bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. Terörü lanetlemek için geldikleri yürüyüşte siyasi bir basın açıklaması yapılmasından rahatsızlıklarını belirten vatandaşlar, Bilecik'e yakışmayan bu tablonun kendilerini derinden üzdüğünü dile getirdiler.

fotogaleri.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE - Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum