Bu sese kim kulak verecek?

Bu sese kim kulak verecek?

Bilecik’te, Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri yetkililerden bir istekte bulunarak seslerine kulak verilmesini istediler.

Bilecik’te, Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri yetkililerden bir istekte bulunarak seslerine kulak verilmesini istediler.

bu-sese-kim-kulak-verecek1.jpg

Bilecik’in en büyük mahallelerinden birisi olan Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Ertuğrulgazi İlkokulu çok sayıda öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Çocukları burada okuyan velilerin bir bölümü de öğle yemeği arasında çocuklarına yemek götürüyor. Okul çevresinde çocukların yemek yiyebilecekleri en müsait alan ise mahalle konağının da bulunduğu yeşil alan ve park. Ancak bu alandaki oturma alanlarının yetersiz olması sebebiyle çocuklar yerlerde yemek zorunda kalıyor. Veliler ise bu alandaki oturma alanlarının artırılmasını talep ediyor.

bu-sese-kim-kulak-verecek2.jpg

Hava şartları müsaade ettiği sürece çocuklarına burada yemek yedirdiklerini dile getiren veliler, yerlere oturmak için evlerinden örtü gibi çeşitli eşyalar getirmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Ortaya çıkan bu tablonun hem üzücü hem de kendileri için çok meşakkatli olduğunu dile getiren veliler yetkililerden seslerine kulak vermelerini istiyorlar.

bu-sese-kim-kulak-verecek3.jpg

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız bazı veliler Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün Bilecik eğitimi konusunda hassas olduklarını öğrendiklerini ve durumla ilgileneceğinden şüphe etmediklerini belirttiler. Veliler, “Belediyemizin bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Ayrıca sayın valimiz Şefik Aygöl’ün Bilecik eğitimine olan hassasiyetini öğrendik. İnşallah bizlere yardımcı olurlar.” dediler.

bu-sese-kim-kulak-verecek4.jpg

Bu haber toplam 2029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum