'BU YAZ SPORA BAŞLAMALISINIZ'

'BU YAZ SPORA BAŞLAMALISINIZ'

İl Spor Merkezleri ve Engelli İl Spor Merkezlerinin açılış programı "Bu yaz spora başlamalısınız" sloganıyla gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmesi, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlanması ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunulması amacıyla açılışı yapılan " İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri" 2 ay devam edecek. 20 branşta 37 antrenörün görev yapacağı il spor merkezleri Bilecik merkezde ve ilçelerde de yapılacak. 

1-348.jpg

Edebali Stadyumunda yapılan açılış programına Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, bazı il müdürleri ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından konuşmalar ile süren programda ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız konuştu. İl Müdürü Yıldız, "Bu yaz spora başlamalısınız" sloganıyla İl Spor Merkezlerinin açıldığını ve 2 aylık sürede 20 branşta 37 antrenörün görev yapacağını söyledi. İl Müdürü Yıldız konuşmasında şunları kaydetti:  "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından her yıl 29 Haziran tarihinde Türk Spor Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlamak ve İl Spor Merkezleri ile Engelli Spor Merkezlerinin açılışını gerçekleştirmek üzere yapmış olduğumuz İl Spor Merkezleri açılış programımıza hoş geldiniz.

"AMACIMIZ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK"

"Bu yaz spora başlamalısınız" sloganıyla İl Spor Merkezlerimiz ve Engelli Spor Merkezlerimiz çocuk ve gençlerimizin yaz tatili dönemlerinde boş zamanlarını verimli değerlendirmek spora yönledirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak ve sağlıklı, zinde nesiller yetiştirmek amacıyla açılmaktadır. İl Spor Merkezlerimiz ve Engelli Spor Merkezlerimiz Bilecik Merkez ve İlçelerinde 20 branşta yapılacaktır. 2 aylık bu sürede eğitimlerimize toplam 37 antrenörümüz görev yapacaktır.

3-253.jpg

"BAŞARILI BİR SPORCU OLABİLİRSİNİZ"

Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkı bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor kurallara uymayı, birlik, dayanışma, saygı, sevgi, iş birliği, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını gerçekleştirir. Ayrıca burada alacağınız eğitimleri devam ettirdiğiniz takdirde ileri de uluslararası arenada ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek İstiklal Marşımızı tüm dünyaya ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran çok başarılı bir sporcu olabilirsiniz. 

"TÜM BİLECİKLİLERİ SPORA BAŞLAMAYA DAVET EDİYORUM"

Sevgili veliler. Minik yavrularınızı çocuklarınızı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, il Spor Merkezlerimize emanet ettiniz. Bizler de bu emanetlerinizi aldık inşallah değerli antrenörlerimizle çocuklarımıza sporu sevdirerek sorumluluk sahibi kendine güven duyan bedenen ve ruhen sağlam, geleceğin örnek gençleri olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Tüm Bilecikli çocuklarımızı ve gençlerimizi "Bu Yaz Spora Başlamalısınız" sloganıyla spora başlamaya davet ediyorum." dedi. 

2-341.jpg

İl Müdürü Yıldız'ın ardından Vali Yardımıcısı Mustafa Kemal Özgün konuştu. Vali Yardımcısı Özgün şunları söyledi: "Çocuklarımızın yaz tatili boyunca spor yapmaları, spora alışkanlık sağlamaları yaz tatillerini güzel geçirmeleri düzenlenen organizasyonla inşallah hayırlı uğurlu olur. İnşallah sağlıklı başarılı bir 2 ay geçirirsiniz." dedi. 

Konuşmaların ardından Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün ile beraberindekiler spor gösterilerini izledi.

4-077.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum