'Burası Dirilişin Merkezi'

'Burası Dirilişin Merkezi'

742. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin İkinci gününde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak şenliklere katıldı.

742. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin İkinci gününde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak şenliklere katıldı.
Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan selam getirdiğini söyleyerek konuşmasına başladı.
Söğüt ve Ertuğrulgazi ruhunun öneminden bahseden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Coskunuza heyecanına ortak olmaktan çok mutluyum. ilk defa Söğüt'e geldim. Recep Tayyip Erdoğan'dan sizlere selam getirdim. Bakanlık olarak Bilecik'e yatırımlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

64f09856-7ab1-4667-9415-2c648c1e45e2.jpg
Buradaki yatırımlarımızı ve spor şölenlerini takip edeceğiz. Burası dirilişin merkezi, bu yüce çınar dünyanın en önemli ilkelerinden bir tanesi. Bu ruh burada bir araya geliyor işte. O heyecan burada bunu gençlerimize taşımamız lazım.
Her yıl buraya binlerce kişi geliyor muhteşem bir tablo bizimde gençlerimizi buralara getirmemiz lazım. Malumunuz burada bir gençlik kampı yapıyoruz ve burada o ruhu onlara aşılamak istiyoruz. Gençliğimize çok güveniyoruz bu değerlerle donatılmış bir gençlik bu ruhla berbaber, ülkemiz geleceğe güçlü şekilde yürüyecek.
Bu ülkenin çocukları esaret altına girmez. Tüm bunları sağlayacak ateş, Söğüt'te yanmıştır ve ilelebet devam edecektir güçlü Türkiye ilelebet payidar kalacaktır. Bu topraklarda asla ve asla ezan dinmez, bayrak inmez. Türkiye yüzyılında da hizmete devam edeceğiz"

b197f5e9-e993-4051-a0fa-262bdb0fff42-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.