BURO Bilecik’e hayran kaldı

BURO Bilecik’e hayran kaldı

BURO Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Turizm Rehberlerinden oluşan Kafile, "Turizm Haftası" kapsamında Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda "Bilecik Turizm Info Turu" için Bilecik’e gezi düzenledi.

Bursa Turistik Rehberler Odası (BURO) Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Turizm Rehberlerinden oluşan Kafile, "Turizm Haftası" kapsamında Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda "Bilecik Turizm Info Turu" için Bilecik’e gezi düzenledi.

buro1.jpg

Heyet ilk olarak Pazaryeri ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Daha sonra Söğüt’e geçen Bursa kafilesi buradaki gezisinin ardından Bilecik il merkezinde ve Vezirhan ve Osmaneli’nde tarihi yerleri inceledi.

buro2.jpg

Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifleri'nin dokuma ve yöresel değerlerini inceleyen ekibi Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin iftarda ağırladı. BURO Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve turizm rehberlerine İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan katılım ve eğitim sertifikası takdim edildi. Bilecik'e hayran kalan BURO'dan Bilecik turizmi için büyük bir atak bekleniyor.  

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

buro3.jpg

“Bursa Turistik Rehberler Odamızın değerli üyelerini ilimizde turizm alanında önemli stratejik projelerimizi değerlendirdik. Yerinde incelemelerde bulunduk. Şehrimizin turizm alanında artılarını eksilerini yerinde inceledik. Kendilerinin tecrübe ve deneyimlerinden faydalandık. Ayrıca Bursa Bilecik arasında ortak kültürel miras ve ortak Destinasyonlar için yeni stratejiler geliştirdik. Değerli BURO temsilcilerimize Bilecik ve ilçemize bu önemli ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.”

buro4.jpg

Bu haber toplam 1284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.