BÜŞRA SEVENLERİNİN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BÜŞRA SEVENLERİNİN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bozüyük'te, geçtiğimiz gün vefat eden cami imam hatibi Hasan Poyraz'ın kızı Büşra Poyraz sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.21 yaşında...

A+A-

Bozüyük'te, geçtiğimiz gün vefat eden cami imam hatibi Hasan Poyraz'ın kızı Büşra Poyraz sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

21 yaşında hayata gözlerini yuman epilepsi hastası Büşra Poyraz’ın cenazesi Orta Kasımpaşa Camiinde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi. Büşra’nın cenaze namazını İlçe Müftüsü Selami Bağcı kıldırdı. Cenaze namazına ailesi ve akrabalarının yanı sıra dayısı ve eski AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, İl Müftüsü Necati Akkuş, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Belediye Başkan yardımcıları Ali Avcıoğlu, Hayrettin Eldemir, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Hasan Poyraz’ın imam arkadaşları, ilçe müftülüğü personeli, bazı okul müdürleri, öğretmenleri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Biz de Yeni Bozüyük Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

busra-cenaze-(10).jpg

Bu haber toplam 15045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum