BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Erdallar Basın Kuruluşları'nın amiral gemisi 'Sakarya Gazetesi' her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bilecik'in en çok satan ve okunan gazetesi olma özelliğini elinde tutan gazetemiz, yaptığı yatırımlar ve yeniliklerle ilimiz genelinde rakipsiz olmakla beraber bölgesinde adından sıkça söz ettiriyor. 

EN ÇOK OKUNAN VE SATAN GAZETEYİZ

Okurlarımızın gösterdiği teveccühle, ilkelerinden ve yayın politikasından taviz vermeden yoluna devam eden gazetemiz, milli ve manevi değerlerine bağlı habercilik anlayışı, tasarımdan baskıya kadar sahip olduğu kalite ve özgün yapısıyla farkını ortaya koyuyor. Bu fark, Sakarya Gazetesi'ni ilin en çok okunan ve satan gazetesi konumuna getiriyor. 

HABER SİTEMİZ BİRİNCİ SIRADA

Gazetemizin haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr, il sınırlarını aşarak yurt içi ve yurt dışındaki tüm Bileciklilerin ilimizden haber alma kaynağı oldu. Sitemizin artan ziyaretçi sayısı ve trafiği diğer siteleri geride bıraktı. Bağımsız ölçüm şirketlerinin yaptığı çalışmalarda Bilecik'in bir numarası olan www.bilecikhaber.com.tr ülke ve dünya genelindeki yükselişini ise sürdürmeye devam ediyor. 

FACEBOOK'TA 10 BİNİN ÜZERİNDE BEĞENİYE ULAŞTIK

Gazetemizin facebook sayfası ise takipçi sayısını artırarak yoluna devam ediyor. Bu bağlamda 10 bini aşan takipçi sayımızla birlikte binlerce okur haberlerimizi önünde bulma fırsatı yakalıyor. 

HABERLERİMİZİ CEBİNİZE KADAR GETİRİYORUZ

Ayrıca haber sitemiz için hazırladığımız mobil uygulamamızla haberlerimizi cebinize kadar ulaştırıyoruz. Bildirim özelliğine sahip uygulamamızı indiren vatandaşlar son dakika gelişmelerini ve ilimizin sıcak gündemini cep telefonlarından anlık takip edebiliyor. 

Her yıl yaptığı yatırım ve yeniliklerle Bilecik basın sektörünün bir numarası olmayı başaran Sakarya Gazetesi, bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. 

Ancak; Sakarya Gazetesi'nin yenilikleri ve ilkleri bitti diye düşünmeyin, sadece bizi izlemeye devam edin. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum