BYEGM'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

BYEGM'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Göreve yeni başlaması hasebiyle Basın Bayramı ziyaretleri ile birlikte Bilecik basınıyla tanışma fırsatı da yakaladığını aktaran Müdür Gölbaşı, Yazı İşleri Müdürümüz aynı zamanda Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi Mücahid Erdal ile görüştü. 

Ziyarette basın sektörü üzerine görüş alışverişinde bulunularak bir süre sohbet edildi. Mücahid Erdal, gazetemiz çalışmaları hakkında Müdür Gölbaşı'na bilgiler aktarmasının ardından Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde Osmaneli ilçemize ilk yazılı basının kazandırıldığını anlattı. Yine Bozüyük'te faaliyet gösteren Yeni Bozüyük Gazetesi'nin devralınarak gazetenin çıtasının çok daha yukarılara taşındığından bahsetti. 

Müdür Gölbaşı ise gazetemizin yenilikçi ve gelişmeye açık vizyonunun başta ilimiz olmak üzere ülke basınına önemli katkılar sağlayacağına olan inancının tam olduğunu ifade etti. Gazetemiz yönetici ve muhabirlerinin oldukça yüksek kısmının Sarı Basın Kartı sahibi olmasının da önemli olduğunu kaydeden Müdür Gölbaşı, haber sitemiz hakkında bilgi aldı. 

Profesyonel anlamda gazetecilik yapanların yine aynı profesyonellikle internet haberciliğinde de yer almasının öneminde dikkat çeken Gölbaşı, haber sitemizi inceledi. Markalaşmanın gerekliliğine ve kurumsallaşma adına önem arz ettiğine vurgu yapan Gölbaşı, markalaşma çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Sakarya Gazetesi'nin www.bilecikhaber.com.tr adresli haber sitesinin, Osmaneli ilçemizde www.osmanelihaber.com.tr'nin ve Yeni Bozüyük Gazetesi'nin www.bozuyukhaber.com.tr adreslerinin tamamının şirketimiz adına marka tescillerinin yapıldığını aktardı. 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu. Müdür Gölbaşı, Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren Osmaneli Haber ve Yeni Bozüyük Gazetelerini ziyaret etmek üzere gazetemizden ayrıldı. 

byegmden-gazetemize-ziyaret.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.