C PLANI HAZIR!

C PLANI HAZIR!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Seven Çarşısı’nın yıkıldığı alana yapılacak projeyle ilgili yakın zamanda yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı. Başkan Yağcı, daha önceki ihalede olduğu gibi yine talipli çıkmaması durumunda ‘B’ planının ardından bu kez ‘C’ planını uygulamaya koyacaklarını ifade etti. 

Hatırlanacağı üzere, Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında yapılması planlanan dev proje ile Elmas Büfeler olarak anılan yerde yapılacak ticaret merkezi yapımına ilişkin ihaleye talipli çıkmamıştı. Eylül ayı içerisinde iptal olan ihalenin ardından Başkan Yağcı tarafından ‘B’ planı devreye sokulmuştu. Buna göre, Elmas büfeler olarak anılan yere planlanan ticaret merkezi belediye tarafından yapılacak. Seven Çarşısı’nın yıkıldığı alanda yapılması planlanan dev proje ise hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilecek. 

Gelinen süreçte, Seven Çarşısı’nın yıkıldığı alana yapılacak dev projenin ihale sürecinde son aşamaya gelindi. İhalenin yeni haliyle bu ay içerisinde yapılacağı bildirildi. Ancak Başkan Yağcı, yine tedbiri elden bırakmadı ve bu süreçte yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı ‘C’ planını hazırladı. 

Başkan Yağcı, ‘C’ planının içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi vermedi. 

c-plani-hazir2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3000 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum