ÇALIŞANLAR İÇİN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İMKÂNI

ÇALIŞANLAR İÇİN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İMKÂNI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans ve doktora başvuruları başlıyor. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde 5 ana bilim dalında yüksek lisans, 3 ana bilim dalında doktora programı açacak olan üniversite, bu yıl ilk kez enerji yönetimi ana bilim dalında tezsiz yüksek lisans yapma fırsatı da sunacak. 23 Temmuz’da başlayacak başvurular 8 Ağustos’ta sona erecek. 

BŞEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için, tezli yüksek lisans programlarında; Bilgisayar Mühendisliği’ne 10, Biyoteknoloji’ye 25, Makine ve İmalat Mühendisliği’ne 15, Enerji Sistemleri Mühendisliği’ne 18, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’ne 20 olmak üzere toplam 88 öğrenci alacak. Enstitü, doktora programlarında; Enerji Sistemleri Mühendisliği’ne 6, Makine ve İmalat Mühendisliği’ne 5, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği’ne ise 7 olmak üzere toplam 18 öğrenci kabul edecek. 

BŞEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü bu yıl ilk kez öğrenci adaylarına tezsiz yüksek lisans yapma fırsatı da sunacak. II. öğretim olarak gerçekleşecek Enerji Yönetimi tezsiz yüksek lisans programında dersler hafta içi saat 17.00 sonrasında ve hafta sonlarında yapılacak. 50 öğrencinin kabul edileceği programa başvurmak isteyen adayların herhangi lisans programından mezun olmaları yeterli olacak. Lisansüstü programlarıyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin internet sitesinde yer alan öğrenci alım ilanını inceleyebilirler. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.