ÇANAKKALE  İÇİN 10 YILDIR PEDAL ÇEVİRİYOR

ÇANAKKALE İÇİN 10 YILDIR PEDAL ÇEVİRİYOR

Son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi´nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Ankaralı Fahri Yılmaz, Bilecik´in Bozüyük ilçesinde mola verdi.

Son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Ankaralı Fahri Yılmaz, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde mola verdi.
Bu yıl yine zaferin 101'inci yılı nedeniyle pedal çevirmeye başlayan ve Ankara'dan bisikletiyle Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan 71 yaşındaki Fahri Yılmaz, Bozüyük'te ilgili ile karşılandı. Yılmaz, Çanakkale'ye giderken Bozüyük'teki eş ve dostlarını ziyaret etmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi. Fahri Yılmaz, "Ankara'dan 8 Mart Salı günü yola çıktım ve 15 Mart Pazar günü Çanakkale'ye varmayı planlıyorum. Çanakkale şehitlerinin benim için ayrı bir yeri var. Orada işgal güçlerine gösterilen iman ve mücadele, bugün hepimizin örnek alması gereken bir davranıştır. Bu nedenle ben de 10 yıldır bisikletimle Ankara'dan yola çıkıp Çanakkale'ye gidiyor, oradaki şehitlerimizi ziyaret ediyorum” dedi.Son olarak İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'i ziyaret eden Yılmaz, burada bir süre dinlendikten sonra yola çıktı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.