Cem Çevik yeniden aday

Cem Çevik yeniden aday

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cem Çevik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cem Çevik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Görevde bulunduğu süre zarfında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Cem Çevik, önümüzdeki dönemde yeniden hizmet etmeye talip olduğunu ifade etti. Cem Çevik, “Daha güzel ve yaşanılabilir bir Cumhuriyet Mahallesi için mahallemizin değerli sakinlerinden bir kez daha desteklerini bekliyorum.” ifadesini kullandı.

Cem Çevik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“1979 Bilecik Cumhuriyet Mahallesi doğumluyum evli ve 2 çocuk babasıyım. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnşaat Teknolojisi mezunuyum 20 yıl boyunca fabrikalarda elektrik bakımcısı olarak çalıştım. 2017 yılında eşimle beraber Atatürk İlkokulu’nun alt tarafında Çevik Kırtasiye adı altında esnaflığa başladım.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve isteklerini de dikkate alarak doğup büyüdüğüm Cumhuriyet Mahallesi’nden sizlere hizmet etmek amacı ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlığa aday oldum ve sizlerin teveccüh ve destekleriyle muhtar seçildim.

Muhtar olduğum günden itibaren sizlerden gelen istek ve şikayetleri ilgili birimlere bildirerek çözüme kavuşmasına yardımcı olmaya çalıştık, mahallemizde maddi sıkıntıdaki sakinlerimize destek sağladık her yıl on bir öğrencimizin kırtasiye ve okul masraflarını karşıladık, muhtarlığımızca beş yıl boyunca belirli aralıklarla nakdi yardım, kuru gıda, giyim, kömür ve benzeri yardımlar yaparak bir nebzede olsa katkıda bulunmaya özen gösterdik.

Görevde olduğumuz beş yıl boyunca üç yıl Hıdırellez etkinliği ve ahirete intikal etmiş büyüklerimize mevlid okuttuk; (pandemi nedeni ile iki yıl bu etkinliğimizi gerçekleştiremedik) ancak sizlerin de bildiği üzere ülkemiz iki yıla yakın bir pandemi süreci ardından deprem felaketi geçirdi, bunun neticesinde bazı işlerimizde aksamalar oldu bunların telafisi ve çözümleri için tekrar aday olmak ve kaldığımız yerden sizlere hizmet etmeye devam etmek istiyoruz.

Bir kez daha bu göreve bizi tercih ettiğiniz takdirde her şeyden önce azalarımızla birlikte önceki dönemimiz gibi hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin gönlünde yer edinen iyi bir ekip ile mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Başta Valilik, Belediye ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli çalışıp gereken her şeyin yapılmasını sağlamaya devam edeceğiz.

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Cumhuriyet Mahallesi için mahallemizin değerli sakinlerinden bir kez daha desteklerini bekliyorum. Benim muhtar adayı olmamı destekleyen Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi sunar mahalle halkından ve seçmenlerimden mahallelerine sahip çıkma adına şahsıma ve ekibime 31 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde tekrar destek vermelerini canı gönülden diliyorum.”

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.