Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi hizmete başlıyor

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi’nin hizmete hazır hale geldiğini söyledi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi’nin hizmete hazır hale geldiğini söyledi.

Melek Mızrak Subaşı, tesisle ilgili yaptığı açıklamada, Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi ile bebek, çocuk ve annelerin birlikte vakit geçirebilecekleri bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

cemal-sureya1.jpg

Subaşı, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Şehrimize harika bir tesis daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cemal Süreya Bebek ve Çocuk Atölyesi ile bebek, çocuk ve annelerimiz harika vakit geçirebilecek. Ayrıca eğitici faaliyetlerimizle faydalı bilgiler edinebilecek.

Kısaca atölyemizden bahsetmek istiyorum; Tesisimiz 0-3 yaş bebek ve 4-12 yaş çocuk atölyelerimiz olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Annelerimizin bebek ve çocuklarıyla iletişimlerini attırabilecek ve oldukça faydalı eğitici bilgiler içerecek atölyelerimizde danışmanlık, spor, kitap ve sanat alanlarından oluşan birçok bölüm bulunuyor.

cemal-sureya2.jpg

0-3 yaş bebek atölyelerimiz masal odası, renk ve müzik odası, duyu bütünleme odası, yoga ve pilates odası, atölye odası ile yönetim ve aile danışmanlığı bölümlerini barındırıyor.

4-12 yaş çocuk atölyelerimizde ise kitap odası, akıl oyunları odası, renk odası, atölye odası ve ailelerimiz için bir bekleme salonumuz bulunuyor. Atölyelerimiz ve odalarımız hakkında detaylı bilgi almak, Cemal Süreyya Bebek ve Çocuk Atölyemize başvuruda bulunmak isteyen tüm ailelerimizi belediyemizin Bien Bilgi Evi’nde bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze bekliyoruz. Her şey güzel geleceğimiz çocuklarımız için.” ifadelerini kullandı.

cemal-sureya3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.