Çetin Kaya Başvurusunu Yaptı!

Çetin Kaya Başvurusunu Yaptı!

Bilecik’in ve AK Parti’nin tanınmış simalarından, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya, 19 Kasım 2023 Pazar günü aday adaylığının resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Bilecik’in ve AK Parti’nin tanınmış simalarından, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya, 19 Kasım 2023 Pazar günü aday adaylığının resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Toplu halde gelinen AK Parti Bilecik İl Başkanlığında büyük bir kalabalık vardı. Bilecik İl Başkanlığı’nda resmi başvurusunu gerçekleştiren AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Kaya konuşmalarını gerçekleştirdi.

cetin-kaya-basvurusunu-yapti.jpeg

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Kaya, “Ben teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldıkdan sonra 2019 seçimlerinde sizlerin desteği ile AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olarak seçildim. Gelinen 5 yıllık sürecin 3 yılında arkadaşlarım ile beraber çok ciddi mücedele verdik, vermek durumunda kaldık. Ne kadar sıkıntılı dönemlerden geçsek de bu güne kadar geldi. 3 Yıllık grup başkanlığı vekilliğinden sonra üzerimize aldığımız görevin vizyonuyla şehrimize aldığımız her bir ne eksik var ise giderilmesi için elimizden geleni yaptık ama maalesef AK Belediyeciğiliği olmadığı için şehrimizde çok eksiklikler var.

cetin-kaya-basvurusunu-yapti1.jpeg

“ATEŞTEN GÖMLEK”

Biz bu eksikliklerin tamamını biliyoruz ve tamamının çözümünü de biliyoruz. Bu neden ile verdiğimiz mücadelenin sonrasında da Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurma ihtiyacı duydum ben de. Bu ateşten gömleği diyeyim çünkü önümüzde bizleri bekleyen zor bir görev var. Şehirdeki eksiklikleri gidermek için olmazsa olmaz bir ekip ile önümüzdeki süreçte Belediyeyi aldıktan sonra şehrin bütün ihtiyaçlarını biliyoruz ve en güzel şekilde gidereceğiz.”

cetin-kaya-basvurusunu-yapti3.jpeg

Bilecik Belediye Aday Adayı Kaya’nın yanında partililer, Kaya ailesi, Sinoplular, maden sektörü temsilcilileri ve bir çok vatandaş katılım sağladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum