ÇEYREK ASIRLIK DOSTLAR KÜRE'DE BULUŞTU

ÇEYREK ASIRLIK DOSTLAR KÜRE'DE BULUŞTU

1991-92 yıllarında Isparta Eğirdir Dağ Komandolu Okulu'nda askerlik yapan asker arkadaşları aradan geçen onlarca yıla rağmen görüşmeye devam ediyorlar. 25 yıl önce askeriyede tanışan çeyrek asırlık dostlar, birbirleri ile sürekli görüşüyor, toplantılar düzenliyorlar. 

1-114.jpg

Çeyrek asırlık dostlar son olarak Söğüt'ün Küre Köyü'nde, Kemal Aydemir'in ev sahipliğinde bir araya geldi. 38 asker arkadaşını aileleri ile birlikte Küre'de ağırlayan Kemal Aydemir, ilimizin tarihi ve turistik yerlerini asker arkadaşlarına gezdirdi. 

Asker arkadaşlarını daha öncede misafir ettiğini anlatan Aydemir, Türkiye'nin dört bir yanından gelen dostlarıyla yeniden Küre'de buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 'Bizim memleketin her köşesinde evimiz var' diyen Aydemir, asker arkadaşlığı ile başlayan dostluklarının aileler ile birlikte büyümeye devam ettiğini söyledi. 

2-104.jpg

Aydemir, çeyrek asırlık dostlarına Dursun Fakıh ve Ertuğrulgazi Türbelerinin yanı sıra Kuyulu Mescid ve Türk Büyükleri Anıtı'nı gezdirerek, bilgiler verdi. 

Aydemir, dostlarına ziyaretin anısına üzerinde çeyrek asırlık dostlar yazan poçu hediye etti. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum