CHP tam kadro sahaya indi

CHP tam kadro sahaya indi

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, esnaf ve vatandaş buluşmalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, esnaf ve vatandaş buluşmalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

chp-tam-kadro-sahaya-indi.jpg

Kesinleşen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye aday listelerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik örgütü, Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve İl ve Merkez İlçe Başkanları ile tam kadro sahaya indi. Sabah erken saatlerde ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik örgütü güne Bilecik Karayolları 144. Şube Şefliği çalışanları ile bir araya gelerek başladı.

chp-tam-kadro-sahaya-indi1.jpg

Ardından ziyaretlerine devam eden Subaşı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Bilecik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu Bilecik İl Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurumlarında çalışanlarla bir araya geldi. Kurum ziyaretlerine devam ederken aynı zamanda esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Melek Mızrak Subaşı hem vatandaşların hem de esnafın hal ve hatırlarını sordu, herkesle yakından ilgilendi.

chp-tam-kadro-sahaya-indi2.jpg

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BİLECİK, KAZANAN BİLECİK OLACAK!”

Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, kampanyadan ziyade vatandaş buluşmalarını aile içi samimi sohbet olarak değerlendirirken; “Her vatandaşımızla buluşmaya, bütün esnafımızın halini hatırını sormaya ve gelecek dönem şehrimiz için çalışırken birlikte hareket edeceğimiz kurumları ziyaret etmeye devam ediyoruz. İşimiz Gücümüz Bilecik, kazanan Bilecik olacak!” ifadelerini kullandı.

chp-tam-kadro-sahaya-indi3.jpg

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.