CHP’de ilk aday Melih Karaçam

CHP’de, 3 Eylül’de gerçekleştirilecek Merkez İlçe Kongresi öncesi Melih Karaçam adaylığını açıkladı.

CHP’de, 3 Eylül’de gerçekleştirilecek Merkez İlçe Kongresi öncesi Melih Karaçam adaylığını açıkladı.

chpde-ilk-aday-melih-karacam-2.jpg

CHP Bilecik İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında adaylığını duyuran Melih Karaçam, kongrenin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. Aday olacak diğer isimlere başarı dileklerini ileten Melih Karaçam’a çok sayıda partilinin destek verdiği görüldü.

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, kongre süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunmasının ardından Melih Karaçam’a başarı dileklerini iletti.

Melih Karaçam, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarından yetişmiş, örgüt tozunu yutmuş bir parti emektarı olduğunu dile getirdi. Hiçbir dönem görevden kaçmadığına dikkat çeken Karaçam, şöyle devam etti:

“Doğup büyüdüğüm bu şehre Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşı olan Cumhuriyet Halk Partisi saflarında hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duydum.

Cumhuriyetimizin teminatı, kadın erkek eşitliğinin sigortası, 99 yıldır her türlü olumsuzluğa rağmen dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Partisi’ne gençlik kollarından katıldım ve daha sonra iki dönem ilçe yönetiminde bulunduğum süre içerisinde, ilçe sekreterliği ve bilfiil ilçe başkan vekilliği görevlerini yaptım.

Bu görevleri icra ederken parti büyüklerimin bilgi ve tecrübelerini halkımızın görüş ve önerileri ile birleştirip bir yol haritası haline getirdik. Onlara çok teşekkür ediyorum.

Bir teşekkür de, Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe üyelerimize; büyük bir çoğunluk sağlayarak mahalle delegeleri seçiminde ister mavi, ister beyaz listeye oy vermiş olsunlar, bizde varız deyip sandıklara gelerek Cumhuriyet Halk Partisi demokrasisinin ne kadar üstün bir demokrasi olduğunu, diğer tüm siyasi partilere göstermiş ve bizlere büyük bir demokrasi şöleni yaşatmışlardır.

chpde-ilk-aday-melih-karacam-3.jpg

Partililerimizin bize yüklediği sorumluluk ve enerjiyle, parti içinde ki tüm kırgınlıkları gidermek ve tek yürek haline gelmek için, içe değil dışa dönük, halkla omuz omuza halkın içinde güçlü bir örgüt inşaa etmek için, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin rollere taşıyabilmek için, Türkiye Cumhuriyetini aydınlık yarınlara taşıyacak olan genç ve dinamik kadrolarla sahada olmak için, parti içi barış, parti dışı yarış düşüncesiyle parti büyüklerimizin, Cumhuriyet Halk Partimize gönül vermiş yoldaşlarımızın görüş ve önerileri ile bu noktaya geldik.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Eylül’de yapılacak olan 38. Olağan Merkez İlçe Yönetimi kongresinde Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım.

Merkez ilçe kongremizin partimize, şehrimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.